Hvorfor skal jeg blive medlem af fagforeningen?

Når du arbejder, bør du være medlem af fagforeningen, fordi du herigennem kan få hjælp, hvis du får problemer i dit job

Rigtig mange studerende har fritidsjob eller studiejob, som de passer ved siden af deres uddannelse. Uanset om du arbejder få timer om ugen eller fuldtid, er det vigtigt at være medlem af fagforeningen. Fagforeningen er nemlig en forsikring af dit arbejdsliv, der hjælper dig, når du møder problemer i dit job.

Det kan eksempelvis være i tilfælde af, at du uberettiget bliver fyret, får urimelige arbejdstider, ikke får udbetalt løn eller feriepenge, oplever chikane og diskrimination eller har en mangelfuld ansættelseskontrakt. Alle disse ting hjælper vores advokater og jurister dig gratis med at håndtere, når du er medlem af Frie Funktionærers fagforening.

Bliver du uretfærdigt behandlet af din arbejdsgiver, og er du ikke er medlem af fagforeningen, kan du på egen hånd kontakte en advokat eller jurist, som kan hjælpe dig. Men det er meget dyrt og koster nemt 2.500 kroner i timen. Derfor er det smart at udnytte, at du gratis kan blive medlem af Frie Funktionærers fagforening, mens du studerer.

Bliv gratis medlem og få:

  • Juridisk hjælp
  • Rabat på dine forsikringer
  • Hjælp til jobsøgning
  • Attraktive rabatordninger
  • Kurser og arrangementer
Bliv gratis medlem i dag
Som studerende 0 kr. pr. md.

Gratis medlemskab til studerende

Studerende på ungdoms- og videregående uddannelser betaler ingenting for at være medlem af Frie Funktionærers fagforening. Det gælder os studerende på erhvervsuddannelser. Når du er tæt på at afslutte din uddannelse, ringer vi til dig for at høre, om du vil fortsætte dit medlemskab. Du får altså ingen uforudsete regninger fra os!

Rabatordninger og en masse spændende arrangementer

Som medlem af Frie Funktionærers fagforening får du, udover den juridiske hjælp, også adgang til en lang række rabatordninger, hvor du kan få rabat på billeje, boligindretning, ferieophold og tøj. Vi holder også løbende arrangementer i hele landet. Tidligere har vi afholdt forpremiere til Klovn-filmen, været på virksomhedsbesøg og hørt foredrag af tv-stjerner og sportsfolk.