Amanda Persson er medlem af Frie Funktionærer

Anbefalet af studerende

Her kan du se, hvorfor så mange studerende på ungdoms- og videregående uddannelser vælger Frie Funktionærer

Frie Funktionærers fagforening har mange medlemmer, der er i gang med en ungdoms- eller videregående uddannelse. Mange af dem er medlem af fagforeningen, fordi de får gratis juridisk hjælp, hvis de fx ikke får udbetalt feriepenge fra deres fritidsjob. Fagforeningen hjælper dem også gratis med at finde elevpladser og fuldtidsarbejde. Endelig er mange studerende på videregående uddannelser medlem af Frie Funktionærers a-kasse, fordi de herigennem kan få dagpenge, når de afslutter studierne.

Uddannelsesguiden Studentum.dk har skrevet en artikel, der forklarer alle fordelene ved at blive gratis medlem af Frie Funktionærers fagforening og a-kasse, mens man studerer.

Personlig relation til alle medlemmer

- Jeg har valgt Frie Funktionærer, fordi det betyder meget for mig at arbejde sammen med nogen, der kender til mine behov. Patricia Gron.

Mulighed for gratis a-kasse og hjælp ifm. fritidsjob

- Det er rigtig godt, at jeg altid har nogen, der kan hjælpe mig, hvis jeg får problemer eller har spørgsmål i forbindelse med et fritidsjob. Joakim Valente Larsen.

Hjælp at hente, når jeg er færdig med HHX

- Jeg ved ikke endnu, hvad jeg vil, når jeg er færdig med HHX. Det er derfor rart at vide, at jeg bliver kontaktet til den tid, uanset om jeg ønsker et sabbatår eller at starte på en ny uddannelse. Amanda Persson.  

Super, at jeg bare kan ringe til Frie Funktionærer

- Hvis jeg ikke selv finder en elevplads, har Frie Funktionærer nogen, der kan hjælpe mig med det. Oliver Andreasen.

Frie Funktionærer hjalp mig videre

- Med lønsikringen vidste jeg, at uanset hvad der skete, så ville jeg kunne blive boende i min lejlighed og beholde bilen. Det, at jeg var sikret økonomisk, blev derfor helt afgørende for, at jeg turde investere i min drøm og blive selvstændig i så ung en alder. Anders Franz Terkelsen

Jurister sikrede elev 65.000 kr.

- Hjælpen fra fagforeningen gav mig ro i sindet til at lægge ansvaret fra mig, og i stedet kunne jeg bruge tiden på genoptræning efter operationen og på at søge nye elevpladser. Mette Ertzinger.