Frie Funktionærer får ny formand

55-årige Finn D. Aalestrup fra Randers vil som ny formand i Frie Funktionærer styrke omstillingsparatheden i Frie Funktionærers fagforening og a-kasse for fortsat at leve op til medlemmernes forventninger og de krav, lovgivningen stiller.

Det blev bestyrelsesmedlem Finn D. Aalestrup, der med hovedbestyrelsens indstilling, blev valgt til formandsposten i både fagforening og a-kasse efter den afgående formand Randi Laursen. Det skete på delegeretmødet d. 11. juni på Comwell i Sorø.

Tid at træde tilbage
Randi Laursen takkede af efter 12 gode år i formandsstolen og overlod hvervet til Finn Aalestrup og den øvrige bestyrelse.

- Mit hjerte banker stadig for Frie Funktionærer, og der er sket rigtig meget godt på de år både hvad angår demokrati og fornyelse. Nu vil jeg hellige mig familien og have mere tid til mine børnebørn og ja… bare tid til en gang imellem at lave ingenting, sagde den 60-årige midtjyde som afslutning på sin sidste mundtlige beretning som formand, efter hun havde valgt at træde tilbage.

Ny formand med visioner
Finn D. Aalestrup, som til dagligt arbejder som specialist på Randers Bibliotek med bl.a. LEAN, innovation og vejledning, ser frem til at fortsætte med bestyrelsesarbejdet i Frie Funktionærer som formand.

- Vores opgave som bestyrelse er at se på muligheder i stedet for trusler. Vi lever i en tid, hvor vi hele tiden bliver mødt af forandringer, og vi skal være klar til at prøve at gøre ting på nye måder for at imødekomme medlemmernes behov bedst muligt og give dem en god oplevelse af at være medlem hos Frie Funktionærer. Jeg er stolt af at være en del af en effektiv organisation, der er omstillingsparat. Det er vores styrke, og den skal vi videreudvikle til gavn for medlemmerne. 

Det siger den nye bestyrelsesformand, der også sidder som regionsformand i region Midtjylland Øst. En af foreningens 8 regioner landet over, der bl.a. varetager lokale medlemsarrangementer.

Markering af formandsskifte
Frie Funktionærer markerer formandsskiftet med en officiel reception for den afgående og nye formand den 31. august kl. 15.00-17.00 på hovedkontoret i Odense, Overgade 24.

Mere info:
Formand Finn D. Aalestrup, tlf. 30 20 86 77

Afdelingschef Lone Hansen, tlf. 42 12 55 08