Ledige job

Lige nu har vi en ledig stilling i Odense.

Koordinator til medlemsaktiviteter

Til vores hovedkontor i Odense søger vi en serviceminded koordinator til at stå for Frie Funktionærers medlemsarrangementer, kurser og andre medlemstilbud. I stillingen ligger også en række opgaver i forhold til Frie Funktionærers lokale medlemsvalgte i 8 regioner.

Tiltrædelse 

Den 1. maj 2017 eller efter aftale.

Vil du vide mere?

Har jobbet fanget din interesse, og vil du vide mere om jobbet eller Frie Funktionærer, er du
velkommen til at kontakte HR-konsulent Birthe Matzon på tlf. 63 13 86 03 eller direktør Jørgen G. Jørgensen på tlf. 63 13 86 01.

Interesseret?
Så send en motiveret ansøgning med CV mærket ”Medlemsaktiviteter” til job@f-f.dk. Vi inviterer til samtaler løbende. Ansøgningen skal være os i hænde senest den 1. marts 2017.

Se stillingsannonce


Uopfordrede ansøgninger

Har vi ikke et stillingsopslag med ledigt job inden for dit interesseområde, er du velkommen til at sende dit CV og en kortfattet uopfordret ansøgning til os.

Vi gemmer som udgangspunkt alle uopfordrede ansøgninger i tre måneder, hvorefter ansøgningerne slettes eller makuleres.

Send venligst din ansøgning pr. e-mail til bma@f-f.dk eller med post til:

Frie Funktionærer
Att.: HR-konsulent Birthe Matzon
Postboks 925
Overgade 24
5100 Odense C

Vi glæder os til at høre fra dig.

Frie Funktionærer som arbejdsplads

Som medarbejder i Frie Funktionærer bliver du en del af et travlt og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og kvalificerede kolleger. Vi har attraktive personalegoder, og vi vægter løbende kompetenceudvikling af medarbejderne højt.

Vi har en uformel omgangstone med respekt for vores omgivelser. Vores forventninger til dig er, at du er professionel, engageret og loyal. Det er kernen i vores værdigrundlag.

Alle nye medarbejdere deltager i et introduktionsforløb, hvor den nyansatte får et indblik i alle aktiviteterne og får et godt kendskab til kolleger og organisationen.

Vi ønsker hele mennesker i vores organisation. For at bevare arbejdsglæden skal der være balance i tilværelsen og plads til både privatliv og arbejdsliv. Vi tilbyder attraktive personalegoder, der blandt andet indeholder mulighed for sundhedsordning, frokostordning og 12 årlige feriefridage.

Vi har tillige en række personalefordele, du som medarbejder kan benytte dig af, og vi har en aktiv personaleforening.

Vi er i alt ca. 85 ansatte i organisationen.

Frie Funktionærer er i 2016 certificeret som en god arbejdsplads af Great Place to Work. Certifikatet ses nedenfor.

GPTW Certificering 402 294