Ledige job

Lige nu har vi en ledig stilling.

Vi søger ny direktør

Har du lyst til at stå i spidsen for en moderne medlemsorganisation, der vægter frihed, åbenhed og et fordomsfrit samarbejde?

Direktøren skal i samarbejde med medlemmer, bestyrelser, chefer og medarbejdere sikre solid drift og fortsat innovation og udvikling. Frie Funktionærer skal være første valg af fagforening, a-kasse og lønsikring for funktionærer ansat på individuelle vilkår.

Se stillingsopslag (pdf)

Se stillings- og personprofil (pdf)

Søg stillingen (senest søndag den 3. december 2017, kl. 24.00).

 

Uopfordrede ansøgninger

Har vi ikke et stillingsopslag med ledigt job inden for dit interesseområde, er du velkommen til at sende dit CV og en kortfattet uopfordret ansøgning til os.

Vi gemmer som udgangspunkt alle uopfordrede ansøgninger i tre måneder, hvorefter ansøgningerne slettes eller makuleres.

Send venligst din ansøgning pr. e-mail til bma@f-f.dk eller med post til:

Frie Funktionærer
Att.: HR-konsulent Birthe Matzon
Postboks 925
Overgade 24
5100 Odense C

Vi glæder os til at høre fra dig.

Frie Funktionærer som arbejdsplads

Som medarbejder i Frie Funktionærer bliver du en del af et travlt og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og kvalificerede kolleger. Vi har attraktive personalegoder, og vi vægter løbende kompetenceudvikling af medarbejderne højt.

Vi har en uformel omgangstone med respekt for vores omgivelser. Vores forventninger til dig er, at du er professionel, engageret og loyal. Det er kernen i vores værdigrundlag.

Alle nye medarbejdere deltager i et introduktionsforløb, hvor den nyansatte får et indblik i alle aktiviteterne og får et godt kendskab til kolleger og organisationen.

Vi ønsker hele mennesker i vores organisation. For at bevare arbejdsglæden skal der være balance i tilværelsen og plads til både privatliv og arbejdsliv. Vi tilbyder attraktive personalegoder, der blandt andet indeholder mulighed for sundhedsordning, frokostordning og 12 årlige feriefridage.

Vi har tillige en række personalefordele, du som medarbejder kan benytte dig af, og vi har en aktiv personaleforening.

Vi er i alt ca. 85 ansatte i organisationen.

Great Place to Work

Frie Funktionærer er for andet år i træk certificeret som en god arbejdsplads af Great Place to Work. Certificeringen er baseret på Great Place to Work’s globale standard for, hvad der kendetegner en god arbejdsplads.

GPW Certifikat 2017 123 200