Ledige job hos Frie Funktionærer

Ledige job

Vil du være en del af en moderne, demokratisk lønmodtagerorganisation med hovedkontor i Odense?

Uopfordrede ansøgninger

Har vi ikke et stillingsopslag med ledigt job inden for dit interesseområde, er du velkommen til at tilmelde dig JobAgenten og sende dit CV og en kortfattet uopfordret ansøgning til os.

Vi gemmer som udgangspunkt alle uopfordrede ansøgninger i seks måneder, hvorefter ansøgningerne automatisk slettes.

Send venligst din ansøgning ved at klikke her.

Vi glæder os til at høre fra dig

Frie Funktionærer som arbejdsplads

Som medarbejder i Frie Funktionærer bliver du en del af et travlt og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og kvalificerede kolleger. Vi har attraktive personalegoder, og vi vægter løbende kompetenceudvikling af medarbejderne højt.

Vi har en uformel omgangstone med respekt for vores omgivelser. Vores forventninger til dig er, at du er professionel, engageret og loyal. Det er kernen i vores værdigrundlag.

Alle nye medarbejdere deltager i et introduktionsforløb, hvor den nyansatte får et indblik i alle aktiviteterne og får et godt kendskab til kolleger og organisationen.

Vi ønsker hele mennesker i vores organisation. For at bevare arbejdsglæden skal der være balance i tilværelsen og plads til både privatliv og arbejdsliv.

Vi er i alt ca. 85 ansatte i organisationen.

Great Place to Work

Frie Funktionærer er for andet år i træk certificeret som en god arbejdsplads af Great Place to Work. Certificeringen er baseret på Great Place to Work’s globale standard for, hvad der kendetegner en god arbejdsplads.

GPW Certifikat 2017 123 200