Om Frie Funktionærer

Hos Frie Funktionærer får du fagforening, a-kasse og lønsikring.

Frie Funktionærers fagforening henvender sig til lønmodtagere, der arbejder inden for handel og kontor. For dig betyder det, at du som medlem af vores fagforening altid kan få hjælp, hvis dit ansættelsesforhold ikke lever op til de betingelser, som du har krav på i forhold til fx løn, arbejdstider, ferie og sygdom.

Vores fagforening er politisk neutral, så vi bruger ikke penge på at støtte politiske partier. Samtidigt går vi ind for personlig frihed på arbejdsmarkedet og retten til selv at vælge. I modsætning til andre fagforeninger ejer du hos os din egen sag. Det betyder, at vi kun kører sager mod din arbejdsgiver, hvis du ønsker det.

Billig fagforening (de 3 første måneder er gratis)

Prisen for et medlemskab af vores fagforening er yderst konkurrencedygtig. Hos os kan du nemlig få en af Danmarks billigste fagforeningsmedlemskaber med komplet juridisk hjælp til kun 69 kroner om måneden. 

A-kasse for alle

I Frie Funktionærers a-kasse kan alle blive medlem, den er nemlig tværfaglig. Det er altså lige meget, om du arbejder som kontorassistent, tømrer eller indkøbschef, så kan du blive medlem af vores a-kasse.

A-kassen er kendetegnet ved høj effektivitet og personlig service. Du er altid sikker på at få udbetalt dine dagpenge til tiden og få professionel hjælp til at komme tilbage på arbejdsmarkedet, hvis du mister dit job.

Lønsikring

Hos Frie Funktionærer tilbyder vi også lønsikring, der er en privat forsikring mod arbejdsløshed. Her tegner du en forsikring af din løn, som du kan få udbetalt, hvis du skulle blive ledig. Du kan både få lønsikring med og uden et samtidigt medlemskab af a-kassen.

Fagforening

Få karrierehjælp, juridisk hjælp, spændende arrangementer og masser af gode medlemstilbud.

Fordele ved fagforeningen

Fordele ved Frie Funktionærers fagforening

A-kasse

Dagpenge ved ledighed, mulighed for efterløn, professionel hjælp og høj medlemstilfredshed.

Fordele ved a-kassen

Fordele ved Frie Funktionærers a-kasse

Lønsikring

Med en lønsikring kan du forsikre 90 % af din løn - helt op til 40.000 kr. pr. måned før skat.

Lønsikring med/uden a-kasse

Lønsikring med og uden a-kasse