Open Mind Kurser

Tre spændende online videokurser med 30 % rabat: Troublemakers, Arbejdsliv i balance og Få styr på din tid.

Vi har indgået en aftale med Open Mind Kurser, som tilbyder online videokurser. 

Pris pr. kursus:

Normalpris 1.150 kr. ekskl. moms. Som medlem af Frie Funktionærers fagforening får du 30 % rabat.

Tilmelding:

Login nederst på siden og se, hvordan du tilmelder dig og opnår 30 % rabat.

1. Troublemakers med skuespiller Thomas Gabrielsson (7 moduler)

Open Mind Kursus1 300 120

På kurset møder du Søren – spillet af Thomas Gabrielsson. Søren er en af de samfundsborgere, der går under betegnelsen "personer med en udfordrende adfærd". Du får redskaber til at trappe konflikten med ham ned, når du møder ham i frontlinjen.

Kurset præsenterer dig for en lang række konfliktnedtrappende principper. Det er dem, du skal arbejde med mellem modulerne.

Når du har set modulets video, bliver du stillet nogle spørgsmål, som afgør, hvilket princip, det er specielt relevant for dig at arbejde videre med. Du modtager en mail med øvelser til princippet, når du har svaret på spørgsmålene.

Du bliver ført igennem faserne af mødet med Søren, som det tager sig ud i det virkelige liv. Fra øjeblikket før I står ansigt til ansigt, via kropssprog, stemmeføring, dialog, afvikling af mødet – til din personlige nødplan, hvis situationen kommer ud af kontrol.

Undervisere: 
Skuespiller Thomas Gabriellson, kendt fra bl.a. "En kongelig affære", "Forbrydelsen", "Ørnen", "Livvagterne", "Nynne" og "Wallander", specialkonsulent Nethe Plenge, psykolog Bo Hejlskov Elvén og fysioterapeut Kirsten Bundgaard.

2. Arbejdsliv i balance med skuespiller og kommunikationsekspert Vibeke Hastrup
(7 moduler)

Open Mind Kursus2 300 120

Kurset tager afsæt i den indre tilstand, du er i ved kursets begyndelse. Du gennemfører en stresstest, før du går i gang med kursets 7 moduler.

På kurset får du redskaber til at starte en bevægelsen hen mod en bedre indre tilstand, frem for væk fra en stresset tilstand. Med en open mind.

Metoden er enkel og effektiv. Det handler om balance: Hvor er der for meget, og hvor er der for lidt? Lyt og responder.

Undervisere: 
Skuespiller og kommunikationsekspert Vibeke Hastrup og Johnny Schultz, cand.psych. med speciale i arbejdspsykologi. 

3. Få styr på din tid med ekspert i tidsstyring Trine Kolding (10 moduler)

Open Mind Kursus3 300 120

Brug mindre tid – men brug den rigtigt. Ekspert i tidsstyring Trine Kolding giver dig effektive værktøjer til at skabe overblik, lære din tidstype og dens udviklingsmuligheder at kende, lave realistisk og overskuelig planlægning, få klarhed om dine mål og prioriteringer samt øge dit fokus og koncentration. 

Kurset hjælper dig til små justeringer, som skaber store ændringer i dit arbejdsliv. Kurset forløber over 10 uger, 1-2 timer om ugen. Du kan forvente at spare 5-10 timer - hver uge! Og få hjælp til at ændre og fastholde nye vaner. Værktøjerne er afprøvet på mange før dig.

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) for at kunne benytte dig af dette tilbud

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.