Kursus-Kompagniet.dk

Kursus-Kompagniet.dk

Få 30 % rabat på alle kompentencegivende kurser og uddannelser hos Kursus-Kompagniet.dk

Frie Funktionærer har indgået et samarbejde med Kursus-Kompagniet.dk, der er et konsulenthus, som arbejder med viden, vækst og udvikling i hele Danmark.

Kursus-Kompagniet.dk garanterer et høj niveau af faglighed i deres kurser og konferencer og har indgået samarbejde med Danmarks bedste og mest kompetente undervisere.

Du får 30 % rabat på alle kurser/konferencer ved at benytte den unikke rabatkode, som oplyses ved login nederst på siden. Her får du et lille udpluk af Kursus-Kompagniets kurser.

PA minikonference
Hvis du skal udfylde rollen som chefens sparringspartner, er det et must, at du kan lede dig selv og løbende udvikler dine egne ressourcer. På konferencen er der fokus på fremtidens kompetente PA/chefsekretær, og du får konkrete værktøjer, der kan hjælpe i en travl hverdag. 

Effektiv kommunikation & konflikthåndtering (2 dage)
Få en hverdag med effektiv kommunikation, konstruktive løsninger og dialoger. Ved at bruge konflikter konstruktivt, er der plads til nytænkning. På kurset får du teknikker til at styrke din kommunikation med andre og sikre dit og andres engagement, trivsel og arbejdsglæde i hverdagen. Effektiv kommunikation er det bedste værn mod utilsigtede konflikter.

Præsentationsteknik og PowerPoint (2 dage)
Du er dit budskab – og du opfattes, som din præsentation fremstår. Med få teknikker får du trænet og lært de præsentationsteknikker og opsætninger, der i fremtiden gør, at du vil opnå succes med dine præsentationer og budskaber. 

Forstå regnskab - for ikke-økonomer/grundlæggende kursus (2 dage)
I den daglige drift af en virksomhed bliver der taget mange økonomiske beslutninger. På kurset får du et grundlæggende kendskab og viden til en virksomheds økonomiske og regnskabsmæssige forhold. De grundlæggende begreber og sammenhænge bliver gennemgået, så du fremadrettet kan deltage i drøftelsen om økonomi og regnskab på et rimeligt niveau. 

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) for at kunne benytte dig af dette tilbud

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.