Webinar om sociale medier

Webinar om sociale medier
Dato:
Sted: -, Online
Pris:
50,- (medlemspris)/50,- (medlemspris for ledige)
Status: Fortsat ledige pladser

Beskrivelse:

På dette 45 minutters webinar får du et indblik i de mest populære sociale medier såsom SnapChat, Instagram, Twitter samt Facebook. Du lærer om de forskellige mediers særlige kendetegn, og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Vi gennemgår målgrupper og typisk brug, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Du hører om:

  • hvad kendetegner de mest populære sociale netværk?
  • hvordan ser en typisk bruger ud?
  • hvad er hashtags?
  • hvad er tagging, tweet, retweet m.m.?
  • hvordan kommer jeg i gang?

Målgruppe:

Kurset henvender sig til dig, der er interesseret i at forstå de mest populære sociale medier og evt. selv komme i gang med at bruge dem.

Det tekniske:

Et par dage inden webinaret modtager du en vejledning fra underviseren til, hvordan du rent teknisk deltager i webinaret.
Webinaret starter kl. 18.30, hvor underviseren vil sikre sig, at det tekniske fungerer hos alle deltagere. Selve webinaret herefter varer 45 minutter efterfulgt af 10 minutters spørgetid.

Tilmeldingsfrist:

8 dage før webinaret.

Tilmeld en kollega/ven:

Som medlem af fagforeningen kan du tilmelde en kollega/ven sammen med din egen tilmelding.

Undervisere:

Annemarie Kirk.

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) og logget på for at tilmelde dig kurset/fyraftensmødet. Som a-kassemedlem og Frie Mini-medlem kan du dog også deltage i jobsøgningskurserne, og a-kassemedlemmer kan deltage i efterlønsmøderne.