SLUK - kunsten at overleve i en digital verden

SLUK - kunsten at overleve i en digital verden
Dato:
Sted: Frie Funktionærer, Overgade 24, Odense C
Pris:

50 kr. inkl. forplejning

Status: Fortsat ledige pladser

Beskrivelse:

Lever du dit liv gennem din smartphone i en verden, hvor alt er nemt og lækkert og med filter på, så fjerner du ifølge speciallæge og innovationschef Imran Rashid din realitetssans. Han mener, at vi skal blive bedre til at klare tilværelsens trivialiteter og langsommelighed.

Imran Rashids foredrag kendetegnes af høj faglighed, og Imrans store interesse og forståelse for mulighederne ved den digitale udvikling kan derfor ikke undgå at smitte af på deltagerne. Særligt interesserer han sig for, hvordan den moderne teknologi påvirker vores fysiske og mentale sundhed.

Om Imran Rashid:

Imran Rashid er tidligere praktiserende læge, men forlod det offentlige sundhedsvæsen, da han blev træt af, at lægeverdenen ikke fulgte med i den digitale udvikling, og pga. bureaukratiet, der sjældent ansporede til nytænkning.

Gennem sin ansættelse som innovationschef har Imran blandt andet været med til at lancere flere nationale og internationale, digitale sundhedsløsninger. Sideløbende hermed har han som læge forestået over 2.000 forebyggende helbredssamtaler med top- og mellemledere fra det danske erhvervsliv og dermed fået en unik indsigt i sammenhængene mellem ledelse og lidelse.

Senest har Imran Rashid skrevet den tankevækkende bog ‘SLUK – kunsten at overleve i en digital verden’ (april 2017), som fokuserer på, hvordan digitaliseringen konkret påvirker mennesker, og hvad det egentlig betyder for vores fysiske og mentale sundhed, når vi tjekker vores telefoner op imod 150 gange dagligt og konstant skal bearbejde enorme mængder digital information.

Bogen koster 249 kr., men som medlem af Frie Funktionærer får du 30 % rabat - læs mere

Fyraftensmødet afholdes:

Fra kl. 17.00-18.30.

Tilmeldingsfrist:

14 dage før.

Forplejning:

Der serveres kaffe/te med sødt, sandwich og sodavand.

Tag en ledsager med:

Som medlem af fagforeningen kan du tage din tween/teenager eller en kollega/ledsager med til medlemspris.

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) og logget på for at tilmelde dig kurset/fyraftensmødet. Som a-kassemedlem og Frie Mini-medlem kan du dog også deltage i jobsøgningskurserne, og a-kassemedlemmer kan deltage i efterlønsmøderne.