Netværksmøde for ledige

Netværksmøde for ledige
Dato:
og:  −   (opfølgning)
Sted:
Pris:
,- (medlemspris)/,- (medlemspris for ledige)
Status: FEJL

Beskrivelse:

Vidste du, at mange finder det næste job via netværk og forbindelser?

Vi inviterer vores ledige medlemmer til et uforpligtende netværksmøde, hvor det er dig og de øvrige deltagere, der sætter dagsordenen.

I løbet af de cirka to timer, mødet varer, tager vi en helt uforpligtende snak om fx det lokale arbejdsmarked, udfordringer du møder i hverdagen, og hvad der ellers dukker op. Vigtigst er, at du får lejlighed til at netværke med andre ledige medlemmer.

Vi håber, at du vil afsætte et par timer fra kl. 9.30 - 11.30 til at komme forbi og netværke over en kop kaffe/te og lidt brød – og måske få nye bekendtskaber ind i din hverdag.

Det er gratis at deltage - tilmeld dig via login senest 8 dage før, så vi ved, hvor mange der kommer. Når du har tilmeldt dig, er du velkommen til at sende os input til punkter, du ønsker at drøfte.

Vi glæder os til at se dig. 

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) og logget på for at tilmelde dig kurset/fyraftensmødet. Som a-kassemedlem og Frie Mini-medlem kan du dog også deltage i jobsøgningskurserne, og a-kassemedlemmer kan deltage i efterlønsmøderne.