Netværksmøde for ledige

Netværksmøde for ledige
Dato:
og:  −   (opfølgning)
Sted:
Pris:
,- (medlemspris)/,- (medlemspris for ledige)
Status: FEJL

Beskrivelse:

Vidste du, at mange finder det næste job via netværk og forbindelser?

Vi har nu afholdt vores første netværksmøde for ledige medlemmer på Fyn, og deltagerne har ønsket, at dette tiltag skal være permanent og foregå ca. 1 gang om måneden.

Netværksmødet henvender sig til dig, der har været ledig i en længere periode og mangler inspiration til din jobsøgning.

Så er du ledig, vil vi gerne invitere dig og vores øvrige ledige medlemmer i din region til et uforpligtende netværksmøde hos Frie Funktionærer.

Vi tager en helt uforpligtende snak om fx det lokale arbejdsmarked, udfordringer du møder i hverdagen, og hvad der ellers dukker op (medbring gerne emner til dagen). Vigtigst er, at du får lejlighed til at netværke med andre ledige medlemmer. 

Vi håber, du vil afsætte et par timer fra kl. 9.30-11.30 til at komme forbi og netværke over en kop kaffe/te og lidt brød – og måske få nye bekendtskaber ind i din hverdag. 

Det er gratis at deltage - tilmeld dig via login senest 8 dage før, så vi ved, hvor mange der kommer.

Vi glæder os til at se dig.

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) og logget på for at tilmelde dig kurset/fyraftensmødet. Som a-kassemedlem og Frie Mini-medlem kan du dog også deltage i jobsøgningskurserne, og a-kassemedlemmer kan deltage i efterlønsmøderne.