Jobsøgning trin 1 - Få din ansøgning øverst i bunken

Jobsøgning trin 1 - Få din ansøgning øverst i bunken
Dato:
og:  −   (opfølgning)
Sted:
Pris:
,- (medlemspris)/,- (medlemspris for ledige)
Status: FEJL

Beskrivelse:

Når du sender en ansøgning, gælder det om at gøre dig bemærket og komme øverst i bunken. Ligeledes er CV’et en vigtig del af ansøgningen, da det ofte er dette, som virksomheden først kigger på, og det er derfor afgørende at kunne præsentere et godt og fængende CV.

Sender du en uopfordret ansøgning, er det en klar fordel at gøre den vedkommende, så den vækker opsigt og bliver husket, den dag virksomheden har brug for netop dine kvalifikationer.

På dette 3-timers kursus får du inspiration og gode fif til både dit CV, din ansøgning til opslåede stillinger og uopfordrede ansøgninger.

Underviseren kommer med oplæg og introduktion til de forskellige CV-typer, og når det drejer sig om selve ansøgningen, får du en kort introduktion til den ”gode ansøgning”. Herefter bliver du præsenteret for ”ansøgningens ABC”, ligesom vi kommer ind på det at søge uopfordret.

Når du har deltaget i kurset, har du mulighed for at arbejde med dit ansøgningsmateriale derhjemme, og så sende det til underviseren, der efterfølgende vil give dig feedback.

Pris og tilmelding:

Favorit-medlem/a-kassemedlem: Du kan deltage for 50 kr. og tilmelder dig ved at klikke på ”Login” nederst på siden.
Elite-medlem/Uddannelses-medlem: Du kan deltage gratis på kurset og tilmelder dig ved at ringe til Bodil Haugaard på telefon 63 13 85 87 eller sende en mail til bhh@f-f.dk

BEMÆRK! Hvis du også tilmelder dig ”Jobsøgning trin 2 – Sælg dig selv til samtalen” er Frie Funktionærer vært ved en sandwich og en sodavand i pausen mellem de to kurser.

Kursusvarighed:

3 timer (kl. 9.00-12.00).

Tilmeldingsfrist:

København og Kolding: Senest 12 dage før kursusstart.
Aarhus og Odense: Senest 8 dage før kursusstart.

Kurset gennemføres ved minimum 8 tilmeldte.

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) og logget på for at tilmelde dig kurset/fyraftensmødet. Som a-kassemedlem kan du dog også deltage i jobsøgningskurserne.