Få optimalt udbytte ved brug af dit netværk og LinkedIn

Få optimalt udbytte ved brug af dit netværk og LinkedIn
Dato:
og:  −   (opfølgning)
Sted:
Pris:
,- (medlemspris)/,- (medlemspris for ledige)
Status: FEJL

Beskrivelse:

Vidste du, at flere og flere ledige finder deres næste job via netværk og LinkedIn?

På denne workshop får du den vigtige grundlæggende viden om netværk og LinkedIn. Vi giver dig inspiration og motivation til at forbedre din LinkedIn-profil og til at få lagt en god netværksstrategi.

Bliv klogere på netværk – hvad skal jeg bruge det til? Hvordan tager jeg kontakt på den rigtige måde? Hvad skal jeg kigge efter i mit netværk, og hvordan får jeg fortalt, at jeg er ledig, uden det får en negativ klang?

Rekrutteringselementet i LinkedIn har aldrig været større. Vi fortæller dig, hvordan du bedst udnytter mulighederne med LinkedIn. Er din profil indstillet til at sælge dig som attraktiv medarbejder? Hvilke muligheder ligger der i de features, der findes på LinkedIn, og hvordan får du skabt størst synlighed omkring dig og din profil?

På denne workshop får du inspiration og gode fif til effektiv brug af dit netværk og din LinkedIn-profil.

Pris og tilmelding:

Medlemmer af a-kassen, Frie Mini eller Frie Favorit kan deltage for 50 kr., og du tilmelder dig ved at klikke på ”Login” nederst på siden.

Hvis du er Frie Elite eller Frie Uddannelses-medlem, eller hvis du har en lønsikring, 
kan du deltage gratis på kurset og tilmelder dig ved at ringe til Bodil Haugaard på telefon 63 13 85 87 eller skrive til medlemsaktiviteter@f-f.dk

Forplejning:

Der serveres kaffe/te under workshoppen.

Kursusvarighed:

2½ time (kl. 9.00-11.30).

Tilmeldingsfrist:

København: Senest 12 dage før kursusstart.
Aarhus og Odense: Senest 8 dage før kursusstart.

Der er få pladser – tilmeld dig allerede i dag!

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) og logget på for at tilmelde dig kurset/fyraftensmødet. Som a-kassemedlem og Frie Mini-medlem kan du dog også deltage i jobsøgningskurserne, og a-kassemedlemmer kan deltage i efterlønsmøderne.