Få din ansøgning øverst i bunken

Få din ansøgning øverst i bunken
Dato:
og:  −   (opfølgning)
Sted:
Pris:
,- (medlemspris)/,- (medlemspris for ledige)
Status: FEJL

Beskrivelse:

Præsenterer du dig selv på den absolut bedste måde, så du fanger arbejdsgivers interesse?

Når du sender en ansøgning, gælder det om at gøre dig bemærket og komme øverst i bunken. Ligeledes er CV’et en vigtig del af ansøgningen, da det ofte er dette, som virksomheden først kigger på, og det er derfor afgørende at kunne præsentere et godt og fængende CV.

Sender du en uopfordret ansøgning, er det en klar fordel at gøre den vedkommende, så den vækker opsigt og bliver husket, den dag virksomheden har brug for netop dine kvalifikationer.

På dette 2½-timers kursus får du masser af inspiration og gode fif til både dit CV, din ansøgning til opslåede stillinger og uopfordrede ansøgninger.

Underviseren kommer med oplæg og introduktion til de forskellige CV-typer, og når det drejer sig om selve ansøgningen, får du en kort introduktion til den ”gode ansøgning”. Vi vil tale om vigtigheden af at være modtagerorienteret, ligesom vi vil tale om det at søge uopfordret.

Pris og tilmelding:

Medlemmer af a-kassen, Frie Mini eller Frie Favorit kan deltage for 50 kr., og du tilmelder dig ved at klikke på ”Login” nederst på siden.

Hvis du er Frie Elite eller Frie Uddannelses-medlem, eller hvis du har en lønsikring,
 kan du deltage gratis på kurset og tilmelder dig ved at ringe til Bodil Haugaard på telefon 63 13 85 87 eller skrive til medlemsaktiviteter@f-f.dk

Forplejning:

Der serveres kaffe/te under workshoppen, og kl. 11.30 vil der være en sandwich og vand.

Kursusvarighed:

2½ time (kl. 9.00-11.30).

Tilmeldingsfrist:

København: Senest 12 dage før kursusstart.
Aarhus og Odense: Senest 8 dage før kursusstart.

Der er få pladser – tilmeld dig allerede i dag!

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) og logget på for at tilmelde dig kurset/fyraftensmødet. Som a-kassemedlem og Frie Mini-medlem kan du dog også deltage i jobsøgningskurserne, og a-kassemedlemmer kan deltage i efterlønsmøderne.