Excel - Grundlæggende

Excel - Grundlæggende
Dato:
og:  −   (opfølgning)
Sted:
Pris:
,- (medlemspris)/,- (medlemspris for ledige)
Status: FEJL

Beskrivelse:

Er du selvlært i Excel, og bruger du programmet uden helt at have kendskab til de mange funktioner? Så er dette intensive 1-dages kursus noget for dig. På kurset får du mere viden og bedre værktøjer til at arbejde i Excel, og du får nogle nye muligheder, der vil lette dit arbejde i dette fantastiske program.

Kurset indledes med en introduktion til Excel, herunder gennemgang af brugerfladen, båndet og fanerne. Herefter bliver du præsenteret for regnearkets opbygning, hvor du lærer at navigere rundt i regnearket, justere rækker og kolonner samt indsætte kommentarbokse i cellerne.

Efter denne indledende del af kurset, skal du nu til at arbejde med formler og funktioner. Her lærer du, hvordan en formel opbygges, redigeres og anvendes på tværs af ark, ligesom du får en introduktion til indbyggede funktioner som Sum, Middel, Tæl, Min., Maks og Hvis.

Formatering af tal, dato, skrift og celler, kanter og streger samt betinget formatering indgår også i kurset. Du lærer ligeledes at præsentere data på forskellige måder i form af diagrammer, som du kan indsætte i Word/PowerPoint med opdaterbare kæder.

Excel er et oplagt program til at arbejde med store datamængder, så du lærer også at anvende autofilter til udvælgelse af specifikke emner, sortere data og anvende tabeltypografier.

Der serveres kaffe, te, vand, frugt og frokost.

Hvem kan deltage?

Kurset henvender sig til personer der allerede kender en smule til Excel, som måske er selvlært og dermed har tillagt sig nogle dårlige og tidskrævende vaner i Excel.

Der vil være computer til rådighed. 

Kursusmateriale vil være til rådighed i PDF-format. Du får tilsendt materialet på mail inden kurset, så du selv kan printe det, hvis du ønsker det i papirformat.

Tilmeldingsfrist:

12 dage før afholdelse af kurset.

Kursusvarighed:

7 timer (fra kl. 9.00-16.00).

Tag en kollega/ledsager med:

Som medlem af fagforeningen kan du tage en kollega/ledsager med til medlemspris.

Rådighedserklæring:

Hvis du er ledig og medlem af fagforeningen, skal du udfylde en rådighedserklæring til a-kassen. Erklæringen skal udfyldes, hvis du er på dagpenge eller arbejdsmarkedsydelse. Er du ansat i løntilskudsjob, skal du aftale din deltagelse med din arbejdsgiver. 

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) og logget på for at tilmelde dig kurset/fyraftensmødet. Som a-kassemedlem og Frie Mini-medlem kan du dog også deltage i jobsøgningskurserne, og a-kassemedlemmer kan deltage i efterlønsmøderne.