Book en samtale og få karrierehjælp

Karrierehjælp

Frie Funktionærer har fokus på dine behov og hjælper dig videre i karrieren.

Som medlem af fagforeningen tilbyder vi:

 • Jobsøgningshjælp
  Vi arbejder med den gode ansøgning og CV. Og vi drøfter, hvilke jobsøgningskanaler, der er de mest optimale at benytte for dig og afklarer dine personlige og faglige kompetencer, så du ikke undervurderer dine egne ressourcer.
   
 • Træning i jobinterview
  Vi sætter fokus på personlig branding og træner til jobsamtalen med udgangspunkt i kropssprog, mimik og stemmeføring.

 • Lønvurdering
  Vi rådgiver dig om lønniveau, klæder dig på til lønforhandlingen og afklarer tvivlsspørgsmål.
   
 • Karrierecoaching
  Vi er uddannede til at coache dig i at finde dine egne løsninger i din karriereudvikling og jobjagt. Vi stiller spørgsmålene, der hjælper dig til at finde ud af, hvad du vil, og hvordan du når dine mål.
   
 • Personprofilanalyse
  Vi giver dig større viden og dybere forståelse for egen adfærd med en personprofilanalyse. Vi drøfter dine kompetencer, udviklingsområder og jobønsker og lægger en handlingsplan.

 • Videopræsentation
  Vi hjælper dig i gang med dit manuskript og kommer med input til, hvad din præsentation skal indeholde. Vi lærer dig forskellige metoder – fx ”Elevator-talen”, taler om påklædning og kan hjælpe dig med at lave prøveoptagelser med din smartphone eller tablet.

Ønsker du at få hjælp fra vores dygtige karrierekonsulenter, så kontakt os på telefon 63 13 85 50 eller skriv til os på karrierefokus@f-f.dk.

(Hvis du har tegnet Frie Mini, skal du opgradere til Frie Favorit for at få karrierehjælp).