Forsikring og bank

Medlemmer af Frie Funktionærers fagforening og a-kasse kan låne penge og tegne privatforsikringer på meget fordelagtige vilkår

Frie Funktionærer har samarbejdsaftaler med Alm. Brand, Mølholm Forsikring og Forenede Gruppeliv. Samarbejdsaftalerne giver medlemmer af Frie Funktionærer mulighed for at tegne forsikringer og indgå bankaftaler til meget attraktive priser. 

Med Frie Funktionærers brede vifte af forsikringer kan du både sikre dig en hurtigere, individuel sygebehandling og få større økonomisk tryghed i hverdagen.

Bliv medlem og få alle fordelene:

  • Billige kvalitetsforsikringer til dig og din familie
  • Hurtig behandling på privathospital eller hos specialist
  • Økonomisk erstatning, hvis en ulykke giver varige mén
  • Kompensation ved kritisk sygdom
Meld dig ind i dag

Forsikring og bank

Som medlem af Frie Funktionærer får du adgang til særlige pluskunde-fordele hos Alm. Brand. Du kan få rabat på boliglån og kassekredit. Du kan også få rabat på alle privatforsikringer såsom bilforsikring, husforsikring, ulykkesforsikring, familieforsikring og mange andre forsikringer.

Alm. Brand Forsikring:

Alm. Brand Bank:

  • Ring på telefon 96 10 17 09.
  • Find din bankfilial på almbrand.dk.  

Behandlingsforsikring og forsikring mod kritisk sygdom

Hos Mølholm Forsikring kan medlemmer af Frie Funktionærers fagforening tegne en behandlingsforsikring, der giver adgang til hurtig undersøgelse og behandling i tilfælde af sygdom eller skader opstået som følge af en ulykke.

Det er også muligt at få en forsikring mod kritisk sygdom til en fordelagtig pris gennem Forenede Gruppeliv.