Svend Brinkmanns foredrag "Gå glip"

Svend Brinkman, professor i psykologi
Dato og sted:
04.12.2018 - Skanderborg
Pris:
120 kr. pr. person inkl. forfriskning i pausen (normalpris 240 kr.)
Evt. frist:
19. november 2018
Max. antal:
4 stk. pr. medlem
Du skal være medlem af fagforeningen for at kunne købe billetter til dette arrangement. Hvis du har tegnet Frie Mini, skal du opgradere til Frie Favorit/Frie Elite for at kunne benytte dig af tilbuddet!

Beskrivelse:

Svend Brinkmann er en af de stærkeste stemmer i debatten om tidens tendenser, og hvordan vi kan gå både med og imod dem. Han er professor i psykologi på Aalborg Universitet, og hans forskning foregår i grænsefladen mellem filosofi, kulturanalyse, etik og psykologi.

Desuden er han blandt andet forfatter til bøger om identitet, psyken, kvalitativ forskningsmetodologi og diagnoser, og bøgerne er - ligesom hans meninger - populære og konstant på bestsellerlisterne over fagbøger.

Nu har du mulighed for at opleve Svend Brinkmann live til et både tankevækkende, højst aktuelt og underholdende foredrag om at "gå glip" og stå fast i vores grænseløse udviklingskultur.

DR2-programmet "Deadline" kan du få en forsmag på Svend Brinkmanns meninger om, hvad vi bør gå glip af.

Tid og sted:

Tirsdag den 4. december 2018, kl. 19.30, Kulturhuset Skanderborg, Parkvej 10, 8660 Skanderborg.

Mødested:

Vi mødes lige inden for indgangen, hvor billetter udleveres mellem kl. 18.45 og 19.00.

OBS!

Der bliver ikke sendt nogen bekræftelse/billetter herfra. Når din betaling er gået igennem, beder vi dig printe kvitteringen, som skal medbringes på dagen (eller vis kvittering på din mobil). Du kan altid finde din kvittering under Mit Frie/Dokumenter.

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) for at kunne købe billetter til dette arrangement.