Shrek - The Musical

Shrek The Musical
Dato og sted:
04.07.2018 - Otterup
Pris:
Voksne: 75 kr. (normalpris 200 kr.). Børn u/12 år: 35 kr.
Evt. frist:
15. juni 2018
Max. antal:
4 stk. pr. medlem
Du skal være medlem af fagforeningen for at kunne købe billetter til dette arrangement. Hvis du har tegnet Frie Mini, skal du opgradere til Frie Favorit/Frie Elite for at kunne benytte dig af tilbuddet!

Beskrivelse:

Shrek - The Musical er en elsket og ofte spillet musical. Den var nomineret til intet mindre end 8 Tony priser. Musicalens svar på The Oscars. Og så er det en forestilling for hele familien.

Nordfynsspillene opfører Shrek - The Musical i starten af børnenes skoleferie, så benyt muligheden for at give hele familien en rigtig dejlig oplevelse på friluftscenen i det nordfynske. Vi lover dig, at der bliver fuld knald på lækre musicalsange, flotte kostumer og masser af fis og ballade.

Efter forestillingen er der mulighed for at få taget foto sammen med nogle af skuespillerne. 

Tid og sted:

Onsdag den 4. juli 2018, kl. 19.00 (forestillingen starter kl. 19.30), på boldbanerne, Stadionvej 50, 5450 Otterup (p-pladsen ved Otteruphallen).

Mødested:

Vi mødes ved hovedindgangen mellem kl. 18.45-19.15.

OBS!

Der bliver ikke sendt nogen bekræftelse/billetter herfra. Når din betaling er gået igennem, beder vi dig printe kvitteringen, som skal medbringes på dagen (eller vis kvittering på din mobil). Du kan altid finde din kvittering under Mit Frie/Dokumenter.

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) for at kunne købe billetter til dette arrangement.