Rundvisning på Medicinsk Historisk Museum

Medicinsk Historisk Museum
Dato og sted:
22.11.2017 - Næstved
Pris:
50 kr. pr. person inkl. sandwich og sodavand
Evt. frist:
16. november 2017
Max. antal:
2 stk. pr. medlem
Du skal være medlem af fagforeningen for at kunne købe billetter til dette arrangement. Hvis du har tegnet Frie Mini, skal du opgradere til Frie Favorit/Frie Elite for at kunne benytte dig af tilbuddet!

Beskrivelse:

Vi starter med en sandwich og en vand kl. 18.30 og bliver derefter taget med på en rejse ind i den lægevidenskabelige verden. Det bliver en spændende time om vores kendskab til menneskets sygdomme og skavanker fra oldtid til nutid og om de behandlinger, der har været anvendt. Vi hører om anbefalinger af kure fra fortidens primitive naturmetoder til nutidens avancerede, videnskabelige metoder og tekniker. Et interessant element i historien er udviklingen af behandlingsredskaber, kirurgiske og andre instrumenter, som begyndte for mindst 5.000 år siden.

Tid og sted:

Onsdag den 22. november 2017, kl. 18.30 - ca. 20.30, Medicinsk Historisk Museum, Ringstedgade 61, 4700 Næstved.

OBS!

Der bliver ikke sendt nogen bekræftelse/billetter herfra. Når din betaling er gået igennem, beder vi dig printe kvitteringen, som skal medbringes på dagen (eller vis kvittering på din mobil). Du kan altid finde din kvittering under Mit Frie/Dokumenter

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) for at kunne købe billetter til dette arrangement.