Premiere på Glasslottet

Premiere på Glasslottet
Dato og sted:
16.11.2017 - Roskilde
Pris:
80 kr. pr. billet inkl. sodavand og popcorn
Evt. frist:
23. oktober 2017
Max. antal:
6 stk. pr. medlem
Du skal være medlem af fagforeningen for at kunne købe billetter til dette arrangement. Hvis du har tegnet Frie Mini, skal du opgradere til Frie Favorit/Frie Elite for at kunne benytte dig af tilbuddet!

Beskrivelse:

"Glasslottet" er en selvbiografi om en ung piges opvækst og den særlige kærlighed, loyalitet og styrke, der var i hendes familie på trods af svigt og druk. Jeanette (Brie Larson) har skabt et fantastisk liv for sig selv som skribent i New York med lejlighed på Park Avenue, men da hun en dag konfronteres med sin mor, flyder minderne frem om en opvækst i en nomadefamilie domineret af fantast forældre, der ikke ville følge samfundets regler og endte med at svigte børnene undervejs. Faderen (Harrelson) var, når han var ædru, karismatisk og intelligent og lærte børnene, at livet skal opleves, mens morderen (Naomi Watts) var kunstner og forfatter og hellere ville male end tage et job eller forberede et måltid til sine 4 børn. På evig flugt fra gæld og FBI og på jagt efter et bedre liv lærte børnene at være omstillingsparate, stole på hinanden og sammen finde styrken til at flytte hjemmefra, så snart de kunne.

Glasslottet Trailer 700 92

Tid og sted:

Torsdag den 16. november 2017, kl. 18.30, Kino Roskilde, Ros Torv 1, 4000 Roskilde. 

Mødested:

Vi mødes i foyeren, hvor billetter udleveres fra kl. 18.00.

OBS!

Der bliver ikke sendt nogen bekræftelse/billetter herfra. Når din betaling er gået igennem, beder vi dig printe kvitteringen, som skal medbringes på dagen (eller vis kvittering på din mobil). Du kan altid finde din kvittering under Mit Frie/Dokumenter.

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) for at kunne købe billetter til dette arrangement.