Odense Sommerrevy 2018 - Særforestilling

Odense Sommerrevy 2018
Dato og sted:
08.05.2018 - Odense
Pris:
275 kr. pr. billet inkl. sandwich/lettere anretning og drikkelse - se nedenfor (normalpris 564 kr.)
Evt. frist:
25. april 2018
Max. antal:
4 stk. pr. medlem
Du skal være medlem af fagforeningen for at kunne købe billetter til dette arrangement. Hvis du har tegnet Frie Mini, skal du opgradere til Frie Favorit/Frie Elite for at kunne benytte dig af tilbuddet!

Beskrivelse:

Tag familien under armen og tilbring en skøn forårsaften på Engen, når Frie Funktionærer inviterer dig med til sommerens måske bedste revy med en perlerække af skuespillere. På scenen finder vi Niels Olsen, Bodil Jørgensen, Thomas Mørk, Vicki Berlin og Lars Arvad - alle klar til at få latteren til at rulle.

Der er tale om en særforestilling - kun for Frie Funktionærer, og vi bliver de absolut første, der ser revyen i 2018. Læs mere om revyen på www.odensesommerrevy.dk og deres Facebook-side. 

Klokken 18.00 åbnes teltet, og vi byder på en sandwich/lettere anretning og en tår at drikke inden forestillingen. Klokken 19.30 tager vi plads i teltet. Før forestillingen kan der med fordel bestilles drikkevarer til pausen (egenbetaling). 

Tid og sted:

Tirsdag den 8. maj 2018, kl. 18.00, i Sommerrevy-teltet på Engen, Fruens Bøge, Odense SV. 

Mødested:

Vi mødes foran teltet (hold øje med FF-logo).

OBS!

Der bliver ikke sendt nogen bekræftelse/billetter herfra. Når din betaling er gået igennem, beder vi dig printe kvitteringen, som skal medbringes på dagen (eller vis kvittering på din mobil). Du kan altid finde din kvittering under Mit Frie/Dokumenter

 

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) for at kunne købe billetter til dette arrangement.