Rundvisning og whiskysmagning hos Nyborg Destilleri

Nyborg Destilleri
Dato og sted:
25.11.2017 - Nyborg
Pris:
100 kr. pr. billet
Evt. frist:
20. november 2017
Max. antal:
2 stk. pr. medlem
Du skal være medlem af fagforeningen for at kunne købe billetter til dette arrangement. Hvis du har tegnet Frie Mini, skal du opgradere til Frie Favorit/Frie Elite for at kunne benytte dig af tilbuddet!

Beskrivelse:

Kom med på en spændende rundvisning i de flotte gamle DSB værkstedslokaler, hvor Nyborg Destilleri nu holder til og fremstiller økologisk whisky, rom, gin, snaps, og brændevin på fynsk frugt.

I over 125 år blev rigets toge repareret i disse haller, inden de blev lavet om til det, der i dag er Danmarks største mikro-destilleri. Stedets sjæl er holdt i live, og murene bærer stadig præg af årtiers hårdt arbejde. Et gammelt lokomotiv med ladvogn lastet med whiskytønder pryder en af hallerne, og de store destillationsapparater i kobber er det første syn, der møder dig, når du kigger ind gennem de store vinduer, som engang var værkstedets porte.

Efter rundvisningen i de flotte lokaler er der tre smagninger af unikke økologiske produkter. 

Tid og sted:

Lørdag den 25. november 2017, kl. 11.15 - ca. 12.45, Nyborg Destilleri, Holmens Boulevard 11, 5800 Nyborg.

Mødested:

Ved hovedindgangen.

OBS!

Der bliver ikke sendt nogen bekræftelse/billetter herfra. Når din betaling er gået igennem, beder vi dig printe kvitteringen, som skal medbringes på dagen (eller vis kvittering på din mobil). Du kan altid finde din kvittering under Mit Frie/Dokumenter

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) for at kunne købe billetter til dette arrangement.