Nissebanden i Julemandens land

Nissebanden i Julemandens land
Dato og sted:
12.12.2018 - Odense
Pris:
115 kr. pr. billet
Evt. frist:
15. oktober 2018
Max. antal:
4 stk. pr. medlem
Du skal være medlem af fagforeningen for at kunne købe billetter til dette arrangement. Hvis du har tegnet Frie Mini, skal du opgradere til Frie Favorit/Frie Elite for at kunne benytte dig af tilbuddet!

Beskrivelse:

Kom i julehumør med risengrødssangen og alle de andre Nissebande-sange, når Odense Teater blænder op for alletiders juleklassiker. Og glæd dig til at møde Lunte, Gemyse, Skipper og Hr. Mortensen. Sammen tager de ud på en farefuld færd til Julemandens land for at redde julen.

Flemming Jensen har skrevet fortællingen med udgangspunkt i den elskede julekalenderhistorie om Nissebanden i Grønland. Teaterforestillingen om Nissebanden har det hele; en skøn historie, fremragende sange, nisser og magi. Læs mere om forestillingen.

Forestillingen anbefales ikke til børn under 6 år pga. høj musik m.v. Hvis du alligevel ønsker at tage små børn med, gælder følgende:

  • Ingen barnevogne i salen.
  • Der skal købes billetter til alle uanset alder.
  • Der er mulighed for at låne barnesæde til børn op til 120 cm. 

Tid og sted:

Onsdag den 12. december 2018, kl. 19.00, Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense C.

Mødested:

Vi mødes ved hovedindgangen, hvor billetter udleveres fra kl. 18.15-18.45. Kom i god tid!

OBS!

Der bliver ikke sendt nogen bekræftelse/billetter herfra. Når din betaling er gået igennem, beder vi dig printe kvitteringen, som skal medbringes på dagen (eller vis kvittering på din mobil). Du kan altid finde din kvittering under Mit Frie/Dokumenter

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) for at kunne købe billetter til dette arrangement.