Jule-vinsmagning hos Vinkunsten

Jule-vinsmagning hos Vinkunsten
Dato og sted:
30.11.2017 - København
Pris:
180 kr. pr. person (normalpris 300 kr.) inkl. julegave (se nedenfor)
Evt. frist:
23. november 2017
Max. antal:
2 stk. pr. medlem
Du skal være medlem af fagforeningen for at kunne købe billetter til dette arrangement. Hvis du har tegnet Frie Mini, skal du opgradere til Frie Favorit/Frie Elite for at kunne benytte dig af tilbuddet!

Beskrivelse:

Vinkunsten er ambassadøren for sydafrikansk topvin i Danmark. 13 vinkunstnere er blevet håndplukket under indehaver Thomas Winthers 4-årige ophold i Sydafrika. De udgør tilsammen et unikt hold af de bedste vine fra Sydafrika. 

I vinsmagningen indgår 6 vine med hver deres særlige historie og med fokus på den dejlige vinter-, jule- og nytårsmad. Der bydes på matchende, små anretninger mad til at løfte sanserne.

Begrænset antal pladser!

Ekstra FF & Vinkunst julegave:

Din kvittering gælder som gavekort på 200 kr. pr. deltager, der kan benyttes ved køb af 6 fl. vin efter eget valg i løbet af aftenen (senere afhentning kan naturligvis aftales).

Tid og sted:

Torsdag den 30. november 2017, kl. 18.00, hos Vinkunsten, Lavendelstræde 8, 1462 København K

OBS!

Der bliver ikke sendt nogen bekræftelse/billetter herfra. Når din betaling er gået igennem, beder vi dig printe kvitteringen, som skal medbringes på dagen (eller vis kvittering på din mobil). Du kan altid finde din kvittering under Mit Frie/Dokumenter

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) for at kunne købe billetter til dette arrangement.