Jul i Nøddebo Præstegaard

Jul i Nøddebo Præstegaard
Dato og sted:
16.12.2017 - Odense
Pris:
100 kr. pr. billet
Evt. frist:
15. oktober 2017
Max. antal:
4 stk. pr. medlem
Du skal være medlem af fagforeningen for at kunne købe billetter til dette arrangement. Hvis du har tegnet Frie Mini, skal du opgradere til Frie Favorit/Frie Elite for at kunne benytte dig af tilbuddet!

Beskrivelse:

I anledning af åbningen af Odenses nye musik og teaterhus, ODEON, er Odense Teater gået sammen med Folketeatret i København om NØDDEBO PRÆSTEGAARD, der vil tænde julelys i selv de koldeste vinterhjerter og byde julen indenfor i ODEONs Store Sal.

Se eller gense historien om den frække, livlige Nicolaj og hans lærde brødre. De havde egentlig tænkt sig at bruge juleferien på at studere, men Nicolaj lokker dem på andre tanker, så vejen går til Nøddebo for at besøge Pastor Blicher og hans kønne døtre, som Nicolaj straks forelsker sig i, begge to. Nicolaj sætter fut i præstegården og laver alverdens ulykker og oplever den mest vidunderlige jul, man kan ønske sig. Fra klokketårnet myldrer nisserne frem og sætter skub i handlingen som aldrig før.

Billettype: 1. balkon.

Tid og sted:

Lørdag den 16. december 2017, kl. 15.45, i ODEON, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C.

Mødested:

Vi mødes ved indgangen til ODEON, hvor billetter udleveres fra kl. 15.15-15.45 - kom i god tid!

Praktisk information:

Der er parkeringskælder under ODEON med direkte opgang i huset.

OBS!

Der bliver ikke sendt nogen bekræftelse/billetter herfra. Når din betaling er gået igennem, beder vi dig printe kvitteringen, som skal medbringes på dagen (eller vis kvittering på din mobil). Du kan altid finde din kvittering under Mit Frie/Dokumenter.

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) for at kunne købe billetter til dette arrangement.