Gin og tonic smagning

Gin og tonic
Dato og sted:
06.12.2017 - København
Pris:
170 kr. pr. billet (normalpris 345 kr.).
Evt. frist:
30. november 2017
Max. antal:
2 stk. pr. medlem
Du skal være medlem af fagforeningen for at kunne købe billetter til dette arrangement. Hvis du har tegnet Frie Mini, skal du opgradere til Frie Favorit/Frie Elite for at kunne benytte dig af tilbuddet!

Beskrivelse:

På opfordring fra flere af vores medlemmer har vi arrangeret en gin og tonic smagning hos H.J. Hansen. Vi får præsenteret og smager på 5 forskellige gin med tonic. Hertil serveres en let snack anretning (brød, ost og pølse).

Efter smagningen er der mulighed for at handle i butikken med en særlig FF-rabat på 20 % rabat (gælder ikke i forvejen nedsatte varer). Der kan betales med kontanter eller MobilePay.

Gin og tonic er en drink, der stammer fra Indien, hvor udstationerede britiske soldater drak tonicvand for at undgå malaria, da tonics daværende indhold af kinin havde en præventiv effekt. Den bitre smag i kinindrikken fik de engelske kolonialister til at blande den med gin og tilsætte citron eller lime, hvorved den kendte cocktail gin og tonic kom til verden.

Tid og sted:

Onsdag den 6. december 2017, kl. 17.30, H.J. Hansen Vin A/S, Østbanegade 3, 2100 København Ø. Arrangementet varer 2½ - 3 timer.

OBS!

Der bliver ikke sendt nogen bekræftelse/billetter herfra. Når din betaling er gået igennem, beder vi dig printe kvitteringen, som skal medbringes på dagen (eller vis kvittering på din mobil). Du kan altid finde din kvittering under Mit Frie/Dokumenter.

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) for at kunne købe billetter til dette arrangement.