Foredrag med "Rebellen fra Langeland"

Rebellen fra Langeland
Dato og sted:
30.05.2017 - Køge
Pris:
75 kr. pr. person inkl. sandwich og sodavand/øl i pausen
Evt. frist:
18. maj 2017
Max. antal:
4 stk. pr. medlem
Du skal være medlem af fagforeningen for at kunne købe billetter til dette arrangement. Hvis du har tegnet Frie Mini, skal du opgradere til Frie Favorit/Frie Elite for at kunne benytte dig af tilbuddet!

Beskrivelse:

Ole-Martin Midtskogen Sørensen - bedre kendt som "Rebellen fra Langeland" - har i mange år været en usædvanlig chef for socialpsykiatrien på Langeland. Han er taget på kanotur med de psykisk syge, har kørt øens alkoholikere til grænsen efter billige øl og slået et telt op i haven, hvis der ikke var plads til en psykisk syg misbruger på institutionen. Med andre ord - Ole er en ildsjæl ud over det sædvanlige.

Kom og hør historien om en lille institution, som går fra at være "dag" til "døgn", om hvordan bureaukrati kan kvæle arbejdsglæden med krav om ligegyldig dokumentation og endeløse kontroller, om menneskesyn, livssyn, menneskelige værdier og anekdoter fra et langt liv i psykiatriens tjeneste.

Hvis du fulgte med i DR-dokumentaren "Rebellen fra Langeland", er du ikke i tvivl om, at der venter dig en aften med masser af grin og provokationer. Og hvis vi er heldige, tager Ole sin bog med, som interesserede kan erhverve efter foredraget.

Foredraget varer 2-2½ time alt efter spørgelyst. 

Tid og sted:

Tirsdag den 30. maj 2017, kl. 18.30, Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge.

OBS!

Der bliver ikke sendt nogen bekræftelse/billetter herfra. Når din betaling er gået igennem, beder vi dig printe kvitteringen, som skal medbringes på dagen (eller vis kvittering på din mobil). Du kan altid finde din kvittering under Mit Frie/Dokumenter

Det er ikke længere muligt at bestille billetter til dette arrangement!