"Tak for udfordringen" med Gert Rune

Foredrag med Gert Rune
Dato og sted:
07.11.2017 - Hvalsø
Pris:
200 kr. pr. person inkl. spisning og en øl/vand
Evt. frist:
31. oktober 2017
Max. antal:
4 stk. pr. medlem
Du skal være medlem af fagforeningen for at kunne købe billetter til dette arrangement. Hvis du har tegnet Frie Mini, skal du opgradere til Frie Favorit/Frie Elite for at kunne benytte dig af tilbuddet!

Beskrivelse:

I foredraget "Tak for udfordringen" tager Gert Rune udgangspunkt i de valg, der har hjulpet ham, siden han som 16-årig fik amputeret sit ene ben og frem til i dag, hvor han er blevet Danmarks første Ironman med kun ét ben.

Det er ikke udefrakommende udfordringer og forandringer, der afgør, om vi som mennesker har et godt liv. Det er måden, hvorpå vi forholder os til udfordringer og forandringer, der er altafgørende.

Gert Rune motiverer deltagerne til at gribe tidens og hverdagens udfordring. Via sin unikke historie inspirerer han til at turde møde forandringer med oprejst pande frem for at søge flugten fra disse. En forandring må aldrig blive et problem, for så stopper udviklingen. Derimod gælder det om at gøre forandringen til en positiv udfordring, som kan hjælpe en til at få succes - både som organisation og som menneske.

Tid og sted:

Tirsdag den 7. november 2017, kl. 18.00, Hvalsø Spisehus, Hovedgaden 21, 4330 Hvalsø (næsten lige ved stationen).

Program:

Kl. 18.00: Vi begynder med lidt spisning - dagens ret - inkl. en øl/vand.
Kl. 18.45: Foredrag med Gert Rune. Der vil til slut være mulighed for at stille spørgsmål.

OBS!

Der bliver ikke sendt nogen bekræftelse/billetter herfra. Når din betaling er gået igennem, beder vi dig printe kvitteringen, som skal medbringes på dagen (eller vis kvittering på din mobil). Du kan altid finde din kvittering under Mit Frie/Dokumenter

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) for at kunne købe billetter til dette arrangement.