Fra rod på Nørrebro til vicepolitikommissær

Vicepolitikommissær Amir Rashid
Dato og sted:
23.10.2017 - Hillerød
Pris:
50 kr. pr. person
Evt. frist:
16. oktober 2017
Max. antal:
8 stk. pr. medlem
Du skal være medlem af fagforeningen for at kunne købe billetter til dette arrangement. Hvis du har tegnet Frie Mini, skal du opgradere til Frie Favorit/Frie Elite for at kunne benytte dig af tilbuddet!

Beskrivelse:

Amir Rashid er født og opvokset på Nørrebro i København, hvor han var en af rødderne. Hans far tog en dag en beslutning om at flytte væk fra det kriminelle miljø på Nørrebro. Denne beslutning betød senere, at Amir, trods dårlige kår, var en af de første politibetjente med anden etnisk herkomst, der blev ansat i dansk politi.

Under foredraget fortæller Amir om, hvordan han er blevet ”modtaget” på gaden som etnisk betjent. Og vi får historien om Amirs rejse fra det kriminelle Nørrebro til Taekwondo landsholdet og videre til stillingen som vicepolitikommissær i Københavns Politi.

Amir har igennem de senere år været med til de fleste større politiaktioner som: EU- topmødet, Christiania-indsatsen, rydningen af Ungdomshuset, Klimatopmødet m.m. Der er med andre ord lagt op til en virkelig spændende aften. 

Tid og sted:

Mandag den 23. oktober 2017, kl. 19.00, Frederiksborgcentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød.

Mødested:

Lokale 3.

Praktisk information:

Gratis parkering ved Frederiksborgcentret.

OBS!

Der bliver ikke sendt nogen bekræftelse/billetter herfra. Når din betaling er gået igennem, beder vi dig printe kvitteringen, som skal medbringes på dagen (eller vis kvittering på din mobil). Du kan altid finde din kvittering under Mit Frie/Dokumenter.

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) for at kunne købe billetter til dette arrangement.