Det Gamle Carlsberg

Guidet tur og frokost på det Gamle Carlsberg
Dato og sted:
14.10.2017 - København
Pris:
295 kr. pr. person (normalpris 480 kr.)
Evt. frist:
25. september 2017
Max. antal:
2 stk. pr. medlem
Du skal være medlem af fagforeningen for at kunne købe billetter til dette arrangement. Hvis du har tegnet Frie Mini, skal du opgradere til Frie Favorit/Frie Elite for at kunne benytte dig af tilbuddet!

Beskrivelse:

Guidet rundvisning på det Gamle Carlsberg, som J.C. Jacobsen grundlagde i 1847. På turen kigger vi på de bygninger, der havde betydning for J.C.’s bryggeri. Vi hilser på de ældste ”medarbejdere” på bryggeriet, hestene. Vi hører om arbejdernes vilkår og dagligdagen på et bryggeri, der gennemgik en rivende udvikling, om patriarken J.C.'s kompromisløse tilgang til øllet, tager et dyk ned i de første kældre og slutter af med en tur på Gamle Carlsberg vej, hvor vi bl.a. ser et af J.C.'s hjertebørn, Forskningscentret, udefra.  

Vi slutter af med frokost med tilhørende øl-menu og fri bar.  Stort øl-sortiment, bl.a. Jacobsen Velvet, som kun fås her! 

Se det fulde program på kvitteringssiden. OBS! Rundvisningen foregår primært udendørs. 

Prisen inkluderer:
Entré til Old Brewhouse udstillingen inkl. 1 smagsprøve + gave, guidet rundvisning, mulighed for at handle i Carlsberg-butikken, frokost med tilhørende øl-menu og fri bar. 

Tid og sted:

Lørdag den 14. oktober 2017, kl. 10.45-15.00, Entrance & Ticket Centre, Visit Carlsberg, Gl. Carlsberg Vej 11, 1799 København V.

OBS!

Der bliver ikke sendt nogen bekræftelse/billetter herfra. Når din betaling er gået igennem, beder vi dig printe kvitteringen, som skal medbringes på dagen (eller vis kvittering på din mobil). Du kan altid finde din kvittering under Mit Frie/Dokumenter.

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) for at kunne købe billetter til dette arrangement.