En aften med Bodil Jørgensen

Bodil Jørgensen
Dato og sted:
12.10.2017 - Kolding
Pris:
Medlemspris 100 kr. Ledsagerpris 150 kr. Prisen er inkl. velkomstdrink
Evt. frist:
8. oktober 2017
Max. antal:
6 stk. pr. medlem
Du skal være medlem af fagforeningen for at kunne købe billetter til dette arrangement. Hvis du har tegnet Frie Mini, skal du opgradere til Frie Favorit/Frie Elite for at kunne benytte dig af tilbuddet!

Beskrivelse:

Bodil Jørgensen fortæller åbenhjertigt om sit righoldige liv og karriere. Om kærlighed og smertelige tab, om at blive mor i en sen alder. Om dramatiske begivenheder som passager i den store togulykke ved Sorø i 1988 og senest ulykken i forbindelse med en filmoptagelse, der nær havde kostet hende livet. Om højdepunkter på scenen på Det Kongelige Teater og i store film- og TV-roller i bl.a. Badehotellet, Hvidsten Gruppen, All inclusive, Idioterne, Mænd og høns og Hævnen.

En spændende og hjertevarm fortælling med masser af humor fra en af tidens største kvindelige skuespillere, der også vil give smagsprøver som visefortolker med sange fra hendes repertoire.

Fra kl. 18.30 byder Frie Funktionærer på en velkomstdrink. Selve foredraget starter kl. 19.00.

Tid og sted:

Torsdag den 12. oktober 2017, kl. 18.30, Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding.

OBS!

Der bliver ikke sendt nogen bekræftelse/billetter herfra. Når din betaling er gået igennem, beder vi dig printe kvitteringen, som skal medbringes på dagen (eller vis kvittering på din mobil). Du kan altid finde din kvittering under Mit Frie/Dokumenter.

Du skal være medlem af fagforeningen (gælder ikke Frie Mini) for at kunne købe billetter til dette arrangement.