Fri Lønforsikring - GRATIS resten af året

Med Fri Lønforsikring undgår du alle de offentlige regler under ledighed. Du bliver fri af a-kassesystemet, og du skal ikke møde op på dit lokale jobcenter.

Fri Lønforsikring er et alternativ til a-kassen, som giver dig et langt højere rådighedsbeløb end dagpengesatsen. Du kan forsikre op til 90 % af din løn* - helt op til 40.000 kroner om måneden, som kan blive din indtægt, hvis du bliver ledig. Forsikringen dækker i modsætning til a-kassen også, hvis du selv opsiger dit job.

Eftersom der er tale om en privat forsikring mod arbejdsløshed, skal du ikke være en del af de offentlige regler under ledighed. Du behøver således ikke være aktiv på et jobcenter, og du kommer heller ikke i aktivering.

Fri lønforsikring til dig, der ønsker et alternativ til a-kasse

  • Behold din levestandard under ledighed
  • Udbetaling fra første ledighedsdag - ingen karensperiode
  • Du kan forsikre 90 % af din løn - op til 40.000 kr. pr. md.
  • Udbetaling, hvis du selv siger dit job op
  • Ingen selvrisiko
  • Målrettet, individuel karrieresparring
GRATIS lønsikring resten af året

Vil du høre mere om Fri lønforsikring? - udfyld nedenstående formular så kontakter vi dig.

NavnEmailMobil

 

Professionelt karriereforløb med personlig konsulent

Skulle du miste dit job, stiller vi professionelle karrierekonsulenter til rådighed, så du effektivt kommer videre med din karriere. Vores erfarne karrierekonsulenter har stærke netværk i erhvervslivet, og dit CV placeres i en attraktiv CV-database.

Halvdelen af alle medlemmer med Fri Lønforsikring bliver aldrig ledige. Den gennemsnitlige ledighedsperiode for de medlemmer, som bliver ledige, er kun 6 måneder.

*) Eksempel
Din løn er 28.000 kr. - 8 % i AM-bidrag = 25.760 kr. x 90 % = en dækning på 23.000 kr. før skat.