Supplerende lønsikring med a-kasse

For dig, som vil være medlem af a-kassen, men ønsker højere udbetaling end dagpengesatsen, hvis du bliver ledig

Når du tegner supplerende lønsikring hos Frie Funktionærer, får du en ekstra udbetaling oven i dine dagpenge under ledighed. Du kan sammen med dagpengene forsikre op til 80 % af din løn - helt op til 40.000 kroner pr. måned, som kan blive din indtægt, hvis du bliver ledig.

Med supplerende lønsikring får du også ekstra hjælp og sparring til jobsøgning, så du hurtigt kommer videre i karrieren. 

Når du har supplerende lønsikring er alt dermed helt det samme som ved et almindeligt medlemskab af a-kassen. De eneste forskelle er, at du får udbetalt en højere ydelse under ledighed og tidligere kan få professionel karrieresparring i forbindelse med jobsøgning.

Økonomisk sikkerhed ved ledighed

  • Hurtig ret til udbetaling efter køb af forsikringen
  • Få 40.000 kroner om måneden, hvis du bliver ledig
  • Dækning fra første ledighedsdag
  • Du kan forsikre op til 80 % af din løn
Se din pris og bestil
Fra kun 50 kroner om måneden

Undgå ledighed og økonomiske vanskeligheder

Supplerende lønsikring fjerner de økonomiske bekymringer, der er forbundet med ledighed. Samtidig inkluderer supplerende lønsikring vores effektive genplaceringsforløb, som er din sikkerhed for, at du får de bedste forudsætninger for at undgå ledighed.

I genplaceringsforløbet hjælper vi dig allerede med at finde et nyt job under opsigelsesperioden i dit nuværende job. Halvdelen af alle medlemmer med supplerende lønsikring, som oplever at blive fyret, finder vi et nyt job til, inden deres opsigelsesperiode er slut.