Økonomisk tryghed med Danmarks bedste lønsikring

Supplerende lønsikring med a-kasse - GRATIS resten af året

For dig, som vil være medlem af a-kassen, men ønsker højere udbetaling end dagpengesatsen, hvis du bliver ledig.

Når du tegner supplerende lønsikring hos Frie Funktionærer, får du en ekstra udbetaling oven i dine dagpenge under ledighed. Du kan sammen med dagpengene forsikre op til 80 % af din løn - helt op til 40.000 kroner pr. måned, som kan blive din indtægt, hvis du bliver ledig.

Med supplerende lønsikring får du også ekstra hjælp og sparring til jobsøgning, så du hurtigt kommer videre i karrieren. 

Når du har supplerende lønsikring, er alt dermed helt det samme som ved et almindeligt medlemskab af a-kassen. De eneste forskelle er, at du får udbetalt en højere ydelse under ledighed og tidligere kan få professionel karrieresparring i forbindelse med jobsøgning.

Bedst i test

Frie Funktionærers supplerende lønsikring er i øvrigt blevet kåret som den bedste på markedet af Forbrugerrådet Tænk.  Se skema med Forbrugerrådet Tænks bedømmelser (pdf)

Økonomisk sikkerhed ved ledighed

  • Du kan forsikre 80 % af din løn - op til 20.000 kr. pr. md. oveni dagpengene
  • Kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk
  • Udbetaling fra første ledighedsdag - ingen karensperiode
  • Udbetaling, hvis du selv siger dit job op
  • Ingen selvrisiko
  • Job- og karrieresparring allerede i opsigelsesperioden
  • 50 % af alle opsagte kommer i job allerede i opsigelsesperioden
Se din pris og bestil

GRATIS resten af året

Undgå ledighed og økonomiske vanskeligheder

Supplerende lønsikring fjerner de økonomiske bekymringer, der er forbundet med ledighed. Samtidig inkluderer supplerende lønsikring vores effektive genplaceringsforløb, som er din sikkerhed for, at du får de bedste forudsætninger for at undgå ledighed.

I genplaceringsforløbet hjælper vi dig allerede med at finde et nyt job under opsigelsesperioden i dit nuværende job. Halvdelen af alle medlemmer med supplerende lønsikring, som oplever at blive fyret, finder vi et nyt job til, inden deres opsigelsesperiode er slut.