Økonomisk tryghed med Danmarks bedste lønsikring

Få økonomisk tryghed med Danmarks BEDSTE lønsikring

Hos Frie Funktionærer kan du forsikre din løn med Danmarks bedste lønsikring, så du helt undgår de økonomiske bekymringer, der er forbundet med ledighed.

For mange ledige er dagpengesatsen ikke høj nok til at dække de faste udgifter. Det problem løser Frie Funktionærers lønsikring.

Vi har ændret vores forsikringsbetingelser pr. 1. maj 2018, så du nu kan forsikre op til 90 % af din løn* – helt op til 40.000 kroner om måneden. Det giver de fleste forsikringstagere mulighed for at få en højere økonomisk sikkerhed, så man i stedet kan koncentrere sig om at komme videre i karrieren.

Lav ledighed og hurtigt videre i karrieren

50 % af medlemmerne med lønsikring hos Frie Funktionærer bliver aldrig ledige. Den lave ledighed skyldes vores effektive genplaceringsforløb. Her får medlemmer, der fx er blevet afskediget, hjælp fra vores professionelle karrierekonsulenter, inden opsigelsesperioden i deres eksisterende job er forbi. Herigennem når mange at finde et nyt job, før de bliver ledige.

Med lønsikring får du:

 • Kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk
 • Professionel hjælp og støtte til jobsøgning allerede i opsigelsesperioden
 • Hurtig ret til udbetaling efter køb af forsikringen
 • Dækning fra din første ledighedsdag
 • Dækning, hvis du selv siger dit job op
 • Personlig jobkonsulent og karriererådgivning
 • Ingen selvrisiko
Se din pris og bestil
Fra kun 50 kr. pr. md.

Vælg mellem to lønsikringsprodukter

Hos Frie Funktionærer kan du vælge mellem to forskellige lønsikringsmuligheder. 

 • Fri Lønforsikring
  Til dig, der ikke vil være i a-kassesystemet, ønsker højere ydelse end dagpengesatsen, vil undgå jobcentret og ønsker at være helt fri af de offentlige regler under ledighed. Vælger du Fri Lønforsikring, har du således ikke behov for samtidig at være medlem af en a-kasse. Mere om Fri Lønforsikring.

 • Supplerende lønsikring - kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk
  Til dig, der vil have en forsikring, som udbetaler et ekstra beløb oven i dagpengesatsen. Med supplerende lønsikring fortsætter du med at være medlem af a-kassen, men du modtager et ekstra beløb ud over dagpengene. Mere om Supplerende lønsikring.

I modsætning til a-kassen kan du med Frie Funktionærers lønsikring også få udbetaling, hvis du selv opsiger dit job.

*) Eksempel
Din løn er 28.000 kr. - 8 % i AM-bidrag = 25.760 kr. x 90 % = en dækning på 23.000 kr.