Økonomisk tryghed med en billig lønsikring

Hos Frie Funktionærer kan du forsikre din løn, så du helt undgår de økonomiske bekymringer, der er forbundet med ledighed.

For mange ledige er dagpengesatsen ikke høj nok til at dække de faste udgifter. Det problem løser Frie Funktionærers lønsikring. Her kan du nemlig forsikre op til 80 % af din løn – helt op til 40.000 kroner om måneden. Så kan du i stedet koncentrere dig om at komme videre i karrieren, uden at blive forstyrret af økonomiske bekymringer.

Lav ledighed og hurtigt videre i karrieren

50 % af medlemmerne med lønsikring hos Frie Funktionærer bliver aldrig ledige. Den lave ledighed skyldes vores effektive genplaceringsforløb. Her får medlemmer, der fx er blevet afskediget, hjælp fra vores professionelle karrierekonsulenter, inden opsigelsesperioden i deres eksisterende job er forbi. Herigennem når mange at finde et nyt job, før de bliver ledige.

Med lønsikring får du:

 • Hurtig ret til udbetaling efter køb af forsikringen
 • Dækning fra din første ledighedsdag
 • Dækning, hvis du selv siger dit job op
 • Professionel hjælp og støtte til jobsøgning allerede i opsigelsesperioden
 • Personlig jobkonsulent og karriererådgivning
Se din pris og bestil
Få op til 40.000 kroner om måneden

Vælg mellem to lønsikringsprodukter

Hos Frie Funktionærer kan du vælge mellem to forskellige lønsikringsmuligheder. 

 • Fri Lønforsikring
  Til dig, der ikke vil være i a-kassesystemet, ønsker højere ydelse end dagpengesatsen, vil undgå jobcentret og ønsker at være helt fri af de offentlige regler under ledighed. Vælger du Fri Lønforsikring, har du således ikke behov for samtidig at være medlem af en a-kasse. Mere om Fri Lønforsikring.

 • Supplerende lønsikring
  Til dig, der vil have en forsikring, som udbetaler et ekstra beløb oven i dagpengesatsen. Med supplerende lønsikring fortsætter du med at være medlem af a-kassen, men du modtager et ekstra beløb ud over dagpengene. Mere om Supplerende lønsikring.

I modsætning til a-kassen kan du med Frie Funktionærers lønsikring også få udbetaling, hvis du selv opsiger dit job.