Hvorfor skal jeg udfylde et CV på Jobnet.dk?

Dit CV på Jobnet.dk er en betingelse for, at du kan få dagpenge. Formålet er, at du præsenterer dig selv og dine kompetencer for et meget stort antal arbejdsgivere, som kan være interesserede i at ansætte netop dig.

Så hurtigt som muligt - og senest 2 uger efter du har tilmeldt dig som ledig i Jobcentret, skal du have oprettet dit CV i CV-banken på www.Jobnet.dk.

Dit CV viser relevante oplysninger om dine kvalifikationer, erfaringer, uddannelse og beskæftigelsesmål.

Krav til indholdet i dit CV

  1. Du skal angive minimum to jobønsker. 
  2. Dine jobønsker skal være realistiske og så vidt muligt hænge tæt sammen med din erfaring og uddannelsesmæssige baggrund. 
  3. Du skal angive klare kontaktoplysninger (minimum dit fornavn, postnr., e-mail og telefonnummer), så det er nemt for arbejdsgivere at få kontakt med dig.

Disse minimumskrav skal være opfyldt, inden a-kassen kan godkende dit CV.

CV'et - en del af rådighedspligten

Dit CV på Jobnet.dk er en af betingelserne for, at du kan få udbetalt dagpenge. Derfor er det vigtigt, at du opretter dit CV, straks du bliver ledig, ligesom du løbende skal ajourføre dit CV.

Har du ikke selv en adgang til internettet, kan vi anbefale dig at benytte de computere, der er opstillet på det lokale jobcenter. Her kan du også få assistance og yderligere informationer om CV-banken. Du kan også gå på biblioteket.

CV-samtale

Dit CV skal godkendes af a-kassen inden for de første to uger som ledig. Du bliver indkaldt til samtale med a-kassen, hvor vi gennemgår dit CV, med mindre det er godkendt inden mødet. Ved samtalen bliver du vejledt om dine rettigheder og pligter, og hvordan du i det hele taget forholder dig som ledig.

Mere info:

Læs mere i pjecen "Dit CV på jobnet.dk", som du finder under a-kasse/pjecer