Penge til gode hos FerieKonto - hvordan får jeg dem udbetalt?

Har du feriepenge til gode fra FerieKonto, kan du nemt få pengene udbetalt online.

Du kan udfylde dit feriekort online ved at logge på Borger.dk. Her taster du oplysning om antallet af feriedage og datoen for feriens begyndelse. Så bliver beløbet overført til din Nemkonto.

Er du ledig eller på efterløn får a-kassen automatisk overført oplysninger fra FerieKonto, når du har indløst feriedage - men du skal også selv fortsat oplyse om ferien på dit ydelseskort. Er du tilmeldt efterlønnens ordning med halvårserklæring, skal du give os besked før ferien, eventuelt i en mail til akassen@f-f.dk.

Gælder kun FerieKonto

Online-løsningen gælder kun for FerieKonto. For alle andre typer af feriekort skal a-kassen stadig underskrive feriekortet. Det fremgår af dit feriekort, hvorfra du modtager dine penge. Send gerne dit feriekort som skannet vedhæftet fil i en mail til akassen@f-f.dk, så attesterer vi og videresender det til udbetaling.

Hvis du er ledig og er medlem af en a-kasse har du måske mulighed for feriedagpenge

HUSK, at du som ledig skal give dit jobcenter besked om ferien 14 dage før. Det gør du ved at logge på Jobnet.dk og registrere din ferie.

A-kassen får herefter automatisk besked om din ferie fra Jobcentret.

Er du i arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal underskrive dit feriekort.

Hævninger på FerieKonto

Alle a-kasser har pligt til løbende at tjekke oplysninger fra FerieKonto om ledige og efterlønneres hævninger af feriepenge i FerieKonto. Det er derfor vigtigt, at du giver besked, når du som ledig eller efterlønner hæver feriepenge.