Dorte Meldgaard har lær meget om sig selv på Frie Funktionærers kurser

På kursus: Dorte er blevet mere modig

Dorte Melgaard har hentet inspiration og lært meget om sig selv på Frie Funktionærers kurser. Hun er bl.a. blevet bedre til at springe ud i nye udfordringer og har lært at kommunikere mere klart.

Jeg meldte mig ind i Frie Funktionærer, fordi min kollega havde fortalt mig, at de havde så mange gode kurser, og det har jeg bestemt ikke fortrudt, siger 43-årige Dorte Melgaard, der til dagligt arbejder som indkøber.

Ændrede sin selvopfattelse

- På Frie Funktionærers kurser har jeg lært, at mit selvbillede af den stille og tilbageholdende pige ikke er det, andre ser, når de møder mig. Det har ændret min selvopfattelse positivt at have mulighed for at sparre med mine medkursister om personlige ting, og jeg har lært mig selv bedre at kende.

Gladere i hverdagen
Det har givet Dorte rigtig meget at arbejde med sin personlige udvikling. Større selvværd er blot en af gevinsterne.
- Jeg er blevet et gladere menneske og springer i højere grad ud i ting, jeg ikke før ville have gjort. Det kan være sådan en lille ting som at indlede en samtale med mennesker, jeg ikke kender. På et af kurserne fik jeg bl.a. lavet en personlighedsprofil, som jeg har arbejdet med og som har gjort mig klogere på mig selv. Jeg har fået mere ro på mig selv og er blevet bedre til ikke at lade andres holdninger påvirke mig personligt, fortæller Dorte og smiler.

Spændende undervisning

For Dorte Melgaard er kurserne et tiltrængt afbræk fra hverdagen, og hun synes, det er et plus, at kurserne ofte spænder over flere dage, så man fuldt ud kan koncentrere sig om at lære.
- Vi bliver vartet godt op fra morgen til aften, og så er det nogle rigtig gode undervisere. De er meget åbne og har en humoristisk tilgang til undervisningen, så de ikke bliver kedelige at høre på. Det er også rigtig rart, at de spørger ind til vores ønsker og forventninger, så de har føling med, hvad det er for en gruppe mennesker, der er samlet og kan tage hensyn til vores individuelle behov.

Godt med både teori og praksis

Dorte trives også godt med afvekslingen imellem teori og praksis og oplever, at gruppearbejdet er lige så vigtigt som selve undervisningen, fordi man er nødt til at være aktiv og bruge sig selv.

Jeg glæder mig altid til at komme på kursus, for dagene flyver bare afsted, og jeg kommer hjem med fornyet overskud, fortæller Dorte.