Fagforening til unge

Billig fagforening til unge

Flere unge har svært ved at se meningen med at være medlem af en fagforening. Pris, ansættelser med få arbejdstimer og manglende faglig identitet er ofte årsagen til, at unge fravælger medlemskab af en fagforening. Det er en fejl, og hos Frie Funktionærer gør vi alt for at udfordre de barrierer, som forhindrer unge i at melde sig ind i en fagforening.

Valg af fagforening kan forandre din løn

Såfremt nok unge fravælger at blive medlem af en fagforening, vil det få konsekvenser for det danske arbejdsmarked, heriblandt at mange mennesker får mindre løn. Det skyldes, at det er fagforeningerne, der i høj grad er med til at ændre samfundet og den løn, vi modtager for at arbejde.

I Danmark har vi ingen mindsteløn, og derfor er det ofte op til den enkelte medarbejder at forhandle sin løn. Dette er en vanskelig disciplin, særligt når man er ung. Derfor er det klogt at være medlem af en fagforening, der har ekspertisen og erfaringen med at hjælpe deres medlemmer i lønforhandlingssituationer, og som er i stand til at vurdere lønniveauer, så du er sikker på, at du får den rigtige løn.

Dét kan vi hos Frie Funktionærer, hvor alle unge medlemmer får direkte adgang til hjælp fra vores advokater og jurister, som alle har mange års erfaring med at yde rådgivning og sparring med udgangspunkt i unges beskæftigelsessituation, herunder hjælpe med at håndtere problemer på arbejdspladsen.

 

Bliv gratis medlem og få:

  • Rådgivning
  • Karrierehjælp og juridisk hjælp
  • Bredt udvalg af kurser
  • Medlemstilbud med gode rabatter
  • Danmarks bedste lønsikring
  • Billig fagforening for unge
Bliv medlem allerede i dag!
Bedst bedømte fagforening på Trustpilot

Frie Funktionærer - En af de mest populære fagforeninger blandt unge

Vi har mange unge medlemmer, både dem som er i gang med ungdoms- og videregående uddannelser, samt dem der lige er blevet færdige og nu er klar til at bide sig fast på arbejdsmarkedet.

Hver dag hjælper vi disse unge medlemmer med at håndtere udfordringerne i arbejdslivet, alt lige fra gennemgang af ansættelseskontrakter, lønvurderinger, karriererådgivning hos konsulenter med tæt tilknytning til erhvervslivet over til håndtering af sager om manglende udbetaling af feriepenge.

Prisvenlig fagforening

Studerende på ungdoms- og videregående uddannelser og elever med løn bliver gratis medlem af Frie Funktionærers fagforening, og de har naturligvis adgang til hjælp i samme omfang som betalende medlemmer.

Er du ikke studerende eller elev med løn, koster medlemskab af fagforeningen fra kun 69 kr. pr. md., og så er du sikker på kvalificeret og professionel hjælp, hvis du skulle få problemer på arbejdspladsen eller har behov for vejledning i din karriere.

Ja tak, jeg ønsker at blive medlem og forsikre mit arbejdsliv.