Fagforening for sælgere

Skiftende arbejdstider, flydende lønvilkår, variation i salgssteder og ændrede målsætninger? Frie Funktionærer kender bestemt hverdagen for mange sælgere, og derfor er vi den rigtige fagforening for dig, der arbejder med salg

Forståelse og viden om sælgeres arbejdsvilkår

Det er vigtigt, at du er meldt ind i en fagforening, der har specialiseret sig i de arbejdsbetingelser, som sælgere arbejder under i dag. Den ekspertise har Frie Funktionærers fagforening, og den sikrer dig de optimale betingelser for et stabilt og udbyttesrigt arbejdsliv, når du arbejder som sælger.

Bliv medlem og få:

  • 2 måneders gratis fagforening
  • Juridisk hjælp
  • Billige forsikringer
  • Karrierehjælp
  • Kurser
  • Attraktive rabataftaler
  • Mulighed for lønsikring og a-kasse
Bestil fagforening
KUN 69,- pr. md.

En rigtig fagforening for sælgere

Arbejder du som sælger eller salgsassistent, kan du med fordel blive medlem af Frie Funktionærers fagforening. Det gælder både, hvis du har gennemført en formel salgsuddannelse, og hvis du ikke har en salgsorienteret uddannelse.

Som sælger, der er medlem af Frie Funktionærers fagforening, kan du få hjælp og rådgivning med udgangspunkt i de krav, der stilles på din arbejdsplads. Vi har specialiserede advokater og jurister med mange års erfaring i at håndtere en bred vifte af de udfordringer, som sælgere oplever i deres arbejdsliv. Vi rådgiver eksempelvis om, hvad du skal gøre, hvis der sker ændringer i dit salgsdistrikt, du bliver opsagt uden grund, skal håndtere krav om kompensation til en kunde, regler om provision eller har spørgsmål til konkurrenceklausuler i din ansættelseskontrakt.

Vores advokater og jurister er kun et telefonopkald eller en e-mail væk, og de er altid parate til at yde professionel rådgivning og sparring med udgangspunkt i din situation.

Løn som sælger

Uanset om du er kørende sælger, account manager eller intern sælger, skal din løn fastsættes ud fra din uddannelse, erfaring og anciennitet. Er du medlem af Frie Funktionærers fagforening kan vi foretage analyser af din lønpakke, herunder løn, bonusser, pension og goder. Vi vurderer også om din arbejdsgiver har baseret beregningen af din løn på et grundlag, der harmonerer med jobbeskrivelsen, markedsniveauet og dine personlige kompetencer. Denne fremgangsmåde er fundamentet for, at du får det optimale ud af dit ansættelsesforhold som sælger.

Vi kan naturigvis også hjælpe med alle spørgsmål vedrørende feriepenge, ferietillæg og pension, ligesom du kan få hjælp, hvis din arbejdsgiver ikke har indbetalt dine feriepenge. Vi hjælper også, hvis din arbejdsgiver ikke udbetaler løn eller din bonus udebliver.