Fagforening for markedsføringsøkonomer

Frie Funktionærer er den rigtige fagforening, hvis du er uddannet markedsføringsøkonom eller arbejde med marketing og kommunikation

Når du arbejder med markedsføring, marketing, eventmanagement eller kommunikaton, er du ansat som funktionær. Det vil sige, at dit ansættelsesforhold er beskyttet af funktionærloven. Det er derfor vigtigt, at du melder dig ind i den rigtige fagforening, som er specialister i funktionærloven. Så kan du nemlig få hjælp til at få de bedste ansættelsesvilkår, og det kan Frie Funktionærers advokater og jurister hjælpe dig med.

Bliv medlem og få:

  • 2 måneders gratis fagforening
  • Juridisk hjælp
  • Billige forsikringer
  • Karrierehjælp
  • Kurser
  • Attraktive rabataftaler
  • Mulighed for lønsikring og a-kasse
Bestil dit medlemskab
KUN 69,- pr. md.

Løn som markedsføringsøkonom

Uanset om du er markedsføringsøkonom, markedsføringsassistent eller markedsføringskoordinator skal du tilbydes løn efter dit uddannelsesniveau, kompetencer og erfaring. Vores juridiske team kan hjælpe med at vurdere om din løn følger markedsniveauet, og vi kan ligeledes bistå med professionel sparring, hvis du står over for en lønforhandling med din arbejdsgiver.

Frie Funktionærer giver dig robust juridisk hjælp

Som medlem af Frie Funktionærers fagforening får du direkte adgang til vores team af advokater og jurister, der alle er eksperter med mange års erfaring i at håndtere de udfordringer, som markedsføringsøkonomer kommer ud for i deres arbejdsliv. Vores juridiske team kan bl.a. hjælpe med at vurdere din ansættelseskontrakt og lønpakke, ligesom de kan hjælpe, hvis der opstår ændringer i dine arbejdsvilkår, du bliver opsagt uden grund, du har problemer med at få udbetalt dine feriepenge, du skal i gang med en lønforhandling eller din arbejdsgiver vil forøge dine ugentlige arbejdstimer.

Frie Funktionærer hjælper med alle juridiske forhold i din ansættelse. Det betyder også, at vi er i stand til at køre sager mod arbejdsgivere ved domstolene, hvis du kommer ud for en alvorlig eller kompliceret problematik under din ansættelse. Hertil hører dog, at vi er en fagforening som tror på individualitet. Det betyder, at du altid ejer din sag, og derfor er det suverænt dig, der bestemmer om din sag skal køres i retten.

Konkurrencedygtig fagforening med de mest tilfredse medlemmer

Fra kun 69 kr. pr. md. (de første 2 måneder er gratis) at være medlem af Frie Funktionærers fagforening. Selvom vores priser er placeret i den lave ende, betyder det ikke forringelser i vores services. Tværtimod. Vi er nemlig den fagforening med de mest tilfredse medlemmer. I mere end 2 år har vi konstant ligget nr. 1 på Trustpilot i kategorien for fagforeninger og a-kasser. 

Ja, jeg er markedsføringsøkonom og vil gerne være medlem af Frie Funktionærer.