Fagforening for kontorassistenter

Fagforening for kontorassistenter

Arbejder du som kontorassistent eller kontorelev, er det vigtigt, at du er medlem af den rigtige fagforening. I forhold til løn og ansættelsesvilkår er der nemlig stor forskel på, om du arbejder på kontor eller som håndværker på en byggeplads

Frie Funktionærers fagforening er det rette valg, hvis du arbejder på kontor eller i butik. Vi kan nemlig hjælpe dig med at få de bedste betingelser i din ansættelse og fremadrettede karriere.

Juridisk hjælp fra vores advokater og jurister

Hos Frie Funktionærer er vi eksperter i funktionærloven. Det er den bekendtgørelse, der sikrer dig en lang række rettigheder, når du arbejder. Funktionærloven indeholder regler for væsentlige emner såsom løn, løn under sygdom, ferie og opsigelsesvarsler.

Hvad enten du arbejder på kontor eller i butik, er du ansat som funktionær. Dermed er du dækket af funktionærloven. Frie Funktionærers advokater og jurister er eksperter i funktionærloven. Det er din garanti for, at du altid kan få hjælp hos os, hvis du oplever problemer på dit job.

 

Meld dig ind i dag og få:

  • Første 3 måneder gratis
  • Juridisk hjælp
  • Rabat på dine forsikringer
  • Karrierehjælp
  • Adgang til spændende kursuer
  • En lang række rabataftaler
Bliv medlem
Fra kun 69 kr. pr. md.

Billig fagforening med komplet juridisk hjælp

Hos Frie Funktionærer kan du få en af Danmarks billigste fagforeningsmedlemskaber med komplet juridisk hjælp fra kun 69 kroner om måneden.

Frie Funktionærer hjælper med alt

Vores team af advokater, jurister og karriererådgivere er alle eksperter i at hjælpe kontor- og butiksassistenter, hvis de får problemer på arbejdspladsen. Vi kan hjælpe med alt lige fra vurdering af din lønpakke, spørgsmål til arbejdstider, manglende udbetaling af feriepenge til kørsel af retssager, hvis du ubegrundet er blevet opsagt.

Frie Funktionærers eksperter er aldrig længere væk end et telefonopkald eller en mail, og ingen spørgsmål er for små eller store. Et medlemskab af Frie Funktionærers fagforening er en vigtig forsikring af hele dit arbejdsliv.