Pristjek

Det skal ikke være dyrt at forsikre sig mod hverken arbejdsløshed eller problemer i arbejdslivet. Derfor har vi gjort det så billigt som overhovedet muligt at blive medlem af Frie Funktionærers a-kasse og fagforening.

Se sammenligningen mellem vores priser og andre fagforeninger/a-kasser.

Fagforening

De fleste fagforeninger tilbyder flere forskellige medlemskaber. I skemaet finder du prisen på det billigste medlemskab. Du skal være opmærksom på, at flere fagforeninger ikke yder fuld juridisk dækning i det billigste medlemskab. Det betyder, at du kun får telefonisk rådgivning. Hos Frie Funktionærer er du fuldt juridisk dækket i alle medlemskaber: Frie Mini (69  kr), Frie Favorit (159  kr) og Frie Elite (229  kr).

Det er vigtigt at vælge en fagforening, der specialiserer sig inden for din branche. Frie Funktionærer specialiserer sig inden for handel og kontor og er ifølge Trustpilot danskernes foretrukne fagforening.

Studerende og elever kan blive gratis medlem af Frie Funktionærers fagforening. 

FagforeningPris pr. md. 
Frie Funktionærer   fra 69 kr. 
HK  437 kr. 
3F  447 kr. 
Krifa fra 69 kr.
Det Faglige Hus  fra 69 kr.
Teknikerne  373 kr.


A-kasse

Dagpengesatserne er fastsat af staten, så du vil modtage det samme dagpengebeløb, uanset hvilken a-kasse du er medlem af. Derfor ligger forskellen i pris og service. På Trustpilot kan du se, hvordan a-kasserne er rangeret ud fra medlemmernes bedømmelser.

Frie Funktionærers a-kasse er tværfaglig. Det betyder, at du kan blive medlem, uanset hvilket erhverv du har. Det er ikke alle a-kasser, der er tværfaglige.

Afhængig af indkomst og antal arbejdstimer kan man blive deltids- eller fuldtidsforsikret hos en a-kasse. Tommelfingerreglen er, at de to forsikringer deles ved 30 timer. Deltidsforsikringen er billigere end fuldtidsforsikringen, men dagpengesatsen er ligeledes mindre. Priserne i oversigten er på fuldtidsforsikringer.

Studerende på videregående uddannelser og elever kan blive gratis medlem af Frie Funktionærers a-kasse. 

A-kassePris pr. md. 
Frie Funktionærer   475 kr. 
HK  486 kr. 
3F  501 kr. 
Krifa 478 kr.
Det Faglige Hus  473 kr.
Teknikerne  486 kr.