Pia Mikkelsen fik jobtip af Frie Funktionærers karrierekonsulent

Jobtip fra karrierekonsulent gav gevinst

Efter 8 måneders ledighed er Pia Mikkelsen endelig i job igen. Et tip fra hendes karrierekonsulent hos Frie Funktionærer og en hurtig reaktion fra Pia banede vejen.

Som sædvanlig sad 48-årige Pia Mikkelsen bag sin computer og søgte efter nye jobmuligheder, da hun modtog en mail fra sin konsulent i karrierefokus om eftermiddagen den 23. december.
Det var et tip om et 10-måneders vikariat som koordinator, og arbejdsopgaverne stemte rigtig godt overens med Pias profil og kompetencer.
- Jeg blev rigtig glad for tippet og skyndte mig selvfølgelig at ringe til virksomheden og fik at vide, at jeg skulle sende ansøgning og CV, fortæller Pia.

Job i nytårsgave

Den 30. december var Pia til samtale. Den 31. december havde hun fået job. I sit nye job sidder hun med projektstyring, og det passer Pia glimrende.
- Jeg har altid været glad for at have mange bolde i luften. Jeg har et godt drive, og det havde jeg også glæde af, da jeg var ledig. Jeg vidste, at der kun var en vej – og det var fremad, fortæller Pia.

Som ledig brugte Pia sit netværk og var bl.a. også på Frie Funktionærers jobsøgningskurser. - Det var vigtigt for mig hele tiden at være proaktiv og finde motivationen og den gode vilje, også selv om det kunne være svært, når jeg ikke havde heldet med mig.
Jeg havde jo efterhånden fået afslag en del gange, så kan det godt være svært at holde gejsten oppe.

Dyrker stadig netværket

Pia nyder at være i gang igen og have en hverdag med kolleger og en masse nye udfordringer. Da vikariatet kun er på 10 måneder, er hun dog stadig på udkig efter noget fast, når det slutter.
- Jeg sørger for at dyrke mit netværk og ser, hvilke muligheder, der dukker op. Jeg er sikker på, at den bedste måde at få job på er ved mund-til-øre metoden, fastslår Pia, der har været rigtig glad for den kontakt, hun har haft til Frie Funktionærer gennem sin lejlighedsperiode.

Hjælp og gode tip

Pia synes, det var en positiv oplevelse at mødes med sin karrierekonsulent, der spurgte ind til hendes situation og gav gode råd.
- Jeg følte mig virkelig mødt og fik en oplevelse af, at jeg altid kunne komme og få hjælp, hvis jeg havde brug for det. Det betyder meget, når man er i sådan en situation, fortæller Pia.

Pia glæder sig også meget over, at titlen som ledig nu er blevet skiftet ud med titlen beskæftiget. Det er bare fedt at komme på arbejde igen, siger hun.