Vi søger kontorelever

Vi søger kontorelever

Har du lyst til at være elev i en organisation, hvor omdrejningspunktet er god service for vores mange medlemmer, og hverdagen er fyldt med spændende udfordringer?

Uddannelsen:

Som elev i Frie Funktionærer får du en alsidig uddannelse inden for kontor og administration. Elevtiden vil veksle mellem praktik og skoleophold. Praktikperioden tilrettelægges, så du kommer rundt i en række afdelinger, hvor administration indgår i arbejdsopgaverne. Vi vil samtidig ved tilrettelæggelsen af din uddannelse tage hensyn til dine interesser, ønsker og kompetencer. I hele elevtiden vil HR-konsulenten være din faste kontaktperson og følge dig under din uddannelse.

Som elev i Frie Funktionærer skal du være indstillet på en afvekslende og alsidig arbejdsdag. Vi stiller krav til dig og lægger vægt på, at du har interesse i at sætte dig ind i Frie Funktionærers strategi og målsætninger.

 

Vi forventer, at du:

  • har bestået HHX, EUX eller EUS med godt resultat
  • er ansvarsbevidst og kan arbejde struktureret
  • har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner
  • trives med både at arbejde selvstændigt og i samarbejde med kolleger
  • udstråler energi og livsmod - og synes det er sjovt at bidrage med fornyelse og idéer
  • er ivrig efter at suge viden til dig og udvikle dig fagligt og personligt.

Vores forventninger til dig er i øvrigt, at du er professionel, engageret og loyal. Det er kernen i vores værdigrundlag. 

Vi tager som en selvfølge, at du har interesse for IT-værktøjer og er en sikker bruger af Office-pakken. 

Vi tilbyder:

En afvekslende og lærerig elevplads på 37 timer i et travlt og uformelt arbejdsmiljø med plads til smil og humor. Frie Funktionærer bor i charmerende omgivelser i centrum af Odense, tæt på banegården. Vi vægter løbende kompetenceudvikling af medarbejderne højt.

Tiltrædelse:

Efter nærmere aftale.

Vil du vide mere?
Ønsker du at høre mere om jobbene eller Frie Funktionærer, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Birthe Matzon på 63 13 86 03.

Interesseret?

KLIK HER  for at søge stillingen.

Vi inviterer løbende til samtaler, så send din ansøgning snarest muligt. Jobopslaget fjernes, når vi har fundet de rette kolleger.

Oprettet: 04-06-2018