Tegn en privat lønforsikring

Tegn en privat lønforsikring, hvis dagpengene ikke er nok

De 18.633 kroner, man kan få som ledig, er for mange danskere ikke nok. Derfor køber flere en lønsikring, og Frie Funktionærers er kåret til landets bedste.


Når man først har købt hus og bil, meldt børnene til fritidsaktiviteter og booket den årlige sommerferie, er dagpengebeløbet på 18.633 kroner før skat simpelthen for lidt for rigtig mange mennesker, skriver DR.

Her siger adjunkt og arbejdsmarkedsforsker fra Aalborg Universitet, Stine Rasmussen, blandt andet:
- Når man forringer den økonomiske tryghed i dagpengesystemet, kan det få den konsekvens, at fleksibiliteten på det danske arbejdsmarkedet aftager. Så vil lønmodtagerne i stedet ønske ordninger, der giver en større jobsikkerhed.

Derfor vælger flere en lønsikring. Med sådan en får man som ledig både størstedelen af sin løn udbetalt og derudover individuel rådgivning, der adskiller sig markant fra de rigide krav i dagpengesystemet.

En af dem, der har valgt netop en fri lønforsikring for at få de fordele, er Anne Elgaard Neergard, der brugte det til at finde en helt ny retning i sit arbejdsliv.

Forbrugerrådet Tænk har kåret Frie Funktionærers lønsikring som landets bedste. Så tag fat i os på telefon 63 13 86 50, hvis du gerne vil have et alternativ til dagpenge.

Oprettet: 23-02-2018