Jesper Wengel, ny direktør i Frie Funktionærer pr. 1. marts 2018

Jesper Wengel er ny direktør i Frie Funktionærer

Den tidligere direktør i Krifa og direktør for projektledelsen i LEGO House, Jesper Wengel, skifter job og skal fremover stå i spidsen for Frie Funktionærer.


1.marts er der udskiftning på direktørposten i Frie Funktionærer. Jørgen G. Jørgensen fratræder efter et sygdomsforløb med udgangen af januar, og den nye mand i stolen bliver i stedet 54-årige Jesper Wengel.

- Jeg ser et stort potentiale i Frie Funktionærer. Med den imponerende medlemstilfredshed i ryggen handler det om at fortsætte udviklingen i tæt samarbejde med både ledere og ansatte - det glæder jeg mig meget til, lyder det fra Jesper Wengel.

Han fortæller, at han især vil arbejde for at øge kendskabet til den frie fagforening, a-kasse og lønsikring samt øge tilgangen af unge medlemmer.

Jesper Wengel har tidligere stået i spidsen for Krifa og kommer fra en stilling som direktør for projektledelsen i LEGO House, Billund. Erfaringerne fra branchen og som leder, regner Frie Funktionærers bestyrelsesformand med, bliver en fordel for organisationen:
- At have en direktør, der forstår markedet og er stærk til at udvikle og implementere strategier er værdifuldt i en forandringstid. Samtidig forstår han at tænke innovativt, og det er vi sikre på, bliver en stor gevinst for både de ansatte og medlemmerne, lyder det fra Finn D. Aalestrup.

FAKTA

  • Jesper Wengel tiltræder som direktør den 1. marts 2018. Han er oprindelig uddannet cand.merc og har efterfølgende taget en MBA i strategi og innovationsledelse.
  • Frie Funktionærer er en partipolitisk uafhængig lønmodtagerorganisation, der både tilbyder fagforening, a-kasse og lønsikring.
  • For yderligere info kan du kontakte Jesper Wengel (53 19 48 78), bestyrelsesformand Finn D. Aalestrup (30 20 86 77) eller Frie Funktionærers pressekonsulent Heidi Callesen (29 73 43 11).

Oprettet: 03-01-2018