Få professionel sparring af din lokale karrierekonsulent

Fagforening - et godt valg i arbejdslivet

Som medlem af Frie Funktionærers fagforening får du en sparringspartner, der altid står bag dig, så du får mest muligt ud af dit arbejdsliv.

Et medlemskab hos Frie Funktionærer giver tryghed i hverdagen, fordi du altid kan få hjælp hos os, hvis du kommer i problemer i dit job. Vi støtter løbende din udvikling og karriere og rådgiver dig, når du har brug for hjælp til kontrakt- og lønforhandlinger og meget mere. Vores medlemmer er ikke i tvivl. De har bedømt vores fagforening som den bedste på Trustpilot.

18 millioner til medlemmerne

Mange har svært ved at se, hvad de skal bruge en fagforening til – indtil problemerne opstår. Et medlemskab af fagforeningen er dit sikkerhedsnet. I 2017 hentede Frie Funktionærers jurister mere end 18,1 millioner hjem til medlemmer, der er blevet uretfærdigt behandlet af deres arbejdsgiver.

Har du ikke lige behov for juridisk hjælp eller karriererådgivning, kan du stadig benytte vores mange medlemstilbud, som fx billig forsikring og forskellige arrangementer, alt efter hvilket medlemskab, der passer bedst til dig.

5 gode grunde til at være i fagforening:

  • Professionel karrieresparring
  • Juridisk hjælp
  • Bedst på Trustpilot
  • Attraktive medlemstilbud
  • Attraktiv pris – medlemskab fra kun 69 kr.
Bestil fagforening
3 mdr. GRATIS fagforening

Det er billigt!

Prisen for et medlemskab af vores fagforening er yderst konkurrencedygtig. Hos os kan du nemlig få en af Danmarks billigste fagforeningsmedlemskaber med komplet juridisk hjælp til kun 69 kr. om måneden. Vil du have adgang til alle vores gode medlemstilbud, kan du vælge et favoritmedlemskab til 159 kr.

Som studerende koster det ingenting at være med i fagforeningen.

Lønsikring

Hos Frie Funktionærer tilbyder vi også lønsikring, der er en privat forsikring mod arbejdsløshed. Her tegner du en forsikring af din løn, som du kan få udbetalt, hvis du skulle blive ledig. Du kan både få lønsikring med og uden medlemskab af a-kassen. Vores lønsikring gælder også, hvad du selv siger dit job op.

Du kan forsikre 90 % af din løn, helt op til 40.000 kr. pr. måned!

Kontakt os på 63 13 86 50, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Er du allerede medlem af fagforeningen, så husk at brug os!

Oprettet: 29-05-2018