På listen Europe’s Best Workplaces 2018 ligger Frie Funktionærer nr. 16.

16. bedste arbejdsplads i Europa

Frie Funktionærers placering som nummer 16 på listen Europe’s Best Workplaces 2018 i kategorien small and medium workplaces understøtter arbejdsglæden, og det kommer også medlemmerne til gode, mener HR-konsulent Birthe Matzon.


Ved kåringen af Danmarks Bedste Arbejdspladser i november 2017 fik Frie Funktionærer en flot 7. plads i gruppen af 136 mellemstore virksomheder.

Nu har det flotte nationale resultat fået Frie Funktionærer med på listen Europe’s Best Workplaces 2018 i kategorien small and medium workplaces (50-500 ansatte). Listen omfatter 50 virksomheder, og Frie Funktionærer ligger på en 16. plads.

- Vi var meget glade og stolte, da vi sidst i november blev nr. 7 på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser, og det var med mindst lige stor stolthed, at vi modtog informationen om, at vi blev nr. 16 på den europæiske liste, hvor vi bliver målt op imod 2.800 professionelle arbejdspladser fra 19 forskellige lande, fortæller Birthe Matzon.

Ifølge hende har det ikke kun betydning for virksomhedens ansatte, at Frie Funktionærer ligger så højt på listen. For tilfredse medarbejdere er også bedre til at sikre tilfredse medlemmer:

- Placeringen viser, at vi har fat i noget helt rigtigt: En velfungerende arbejdsplads med glade og tilfredse medarbejdere. Det sikrer, at vi kan give vores medlemmer god service – og i sidste ende er det jo det, som det hele drejer sig om.

Resultatet blev offentliggjort ved en prisoverrækkelsesfest i Athens Koncert Sal den 14. juni 2018, hvor virksomheder fra hele Europa deltog.

 

 

Oprettet: 19-06-2018