Gratis lønsikring resten af året

Danmarks bedste lønsikring for 0 kr. resten af året

Vil du gerne have mere end dagpengene at leve for, hvis du skulle blive ledig? Så kan en lønsikring være det helt rigtige produkt for dig – og netop nu kan du tegne en lønsikring gennem Frie Funktionærer for 0 kroner resten af året.


- Selvom man måske har medvind lige nu, er det vigtigt med den rette økonomiske sikring. Arbejdsmarkedet forandrer sig hurtigt, og med dette unikke særtilbud kan endnu flere komme med på vognen, forklarer afdelingschef Ulrik Karlsen.

Mere end økonomisk sikring

Ud over at få op mod 40.000 kroner som ledig, får man med en lønsikring også adgang til individuel karrierådgivning og kontinuerlig sparring om jobmuligheder – også mens man er i job. Derudover er lønsikringen hos Frie Funktionærer blevet kåret som markedets bedste af Forbrugerrådets Tænk Penge.

- Det giver selvfølgelig den enkelte en sikkerhed for, at hos os er kvaliteten helt i top. Vores fokus er på at levere et produkt, der hele tiden passer til udviklingen på arbejdsmarkedet og som hjælper medlemmerne bedst på vej, siger Ulrik Karlsen.

Hvem kan tegne lønsikring?

Du kan få Fri Lønforsikring eller supplerende lønsikring, hvis du:

  • Er mellem 18 og 58 år
  • Er beskæftiget som fastansat lønmodtager mindst - 30 timer om ugen
  • Har mindst 3 måneders opsigelsesvarsel fra din nuværende arbejdsgiver
  • Er i uafbrudt arbejde 12 måneder før tegning af lønsikringen
  • Ikke har kendskab til kommende ledighed

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan du kan få gavn af en lønsikring, så ring til os på telefon 63 13 86 50. Tilbuddet om at tegne en lønsikring for 0 kroner året ud gælder fra 3. september til 30. november.

Læs mere om vores lønsikring

Oprettet: 03-09-2018